Publicat 07 Nov 2019 | Reactualizat 18 Nov 2019 | Expiră 19 Dec 2019

Operatori in depozite

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Nu rata sansa sa lucrezi legal in Anglia! Personal in Depozite - 0 Taxe sau Comisioane!!! ​Agentia noastra plaseaza rapid si sigur personal necalificat pentru posturi avantajoase. Se accepta barbati/femei/cupluri

Cerinte:

limba engleza nivel mediu- conversational- barbati/femei- cu sau fara experienta
experienta intr-un domeniu asemanator constitue avantaj, insa nu constituie un criteriu de departajare,
se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, cu bune abilitati de comunicare, si organizare

Descrierea jobului


Daca sunteti un bun profesionist, student sau pur si simplu doriti sa lucrati intr-un mediu placut si productiv, alaturi de partenerul sau prietenii dragi, Time Team Recruitment & Consulting pune la dispozitia dumneavoastra locuri vacante in domeniul muncii necalificate in diverse depozite din zona West Midlands, fara a se solicita nici un fel de taxe/comisioane.

Ofertele de care dispunem se refera la: lucrator depozit/ manipulant marfa – care presupune activitati de depozitare marfa, verificarea bunurilor si produselor din stoc, selectarea si ambalarea produselor pentru expediere.
Activitatile de depozit sunt automatizate, dar unele sarcini pot solicita efort fizic din partea dumneavoastra.

Beneficii oferite:

!!!! se ofera contract legal de munca pe o perioada nedeterminata
!!!! salarizarea pornind de la £ 8.21/h brut pana la £15,66 /h brut bazate pe bonusuri de participare si de performanta disponibile in anumite roluri
!!! se ofera training gratuit la locul de munca
!!! se lucreaza in ture de 8 ore (zi/noapte/weekend), cu oportunitatea de overtime disponibil, minim 40 - 48 h/saptamana
!!! se ofera asistenta in ceea ce priveste cazare, gasita de catre agentia imobiliara ( £65/saptamana/persoana, toate utilitatile incluse)

Descrierea companiei


Time Team Recruitment este o agentie cu sediul in Marea Britanie, care anual plaseaza nenumarati candidati din diverse tari Europene ,oferindu-le o sansa de a munci si de a se realiza.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Operatori in depozite  -  Time Team Consultancy & Recruitment SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close