Operatori call center/back office limba romana

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam persoane energice, entuziaste, perseverente dornice de stabilitate la locul de munca pentru pozitia de "Operator Call Center in limba romana" pentru promovare&vanzare de bunuri si servicii si pentru pozitia de "Operator Back Office in limba romana". Lucram din sediul din Brasov pentru un important client partener din Romania din domeniul energetic.


Iti oferim un loc de munca stabil, cursuri de formare pentru cei fara experienta in domeniu, un salariu fix plus castiguri substantiale in functie de competentele dobandite, un mediu de lucru placut si organizat cu toate instrumentele necesare pentru a face performanta.

Cerinte:
• cunostinte medii de calculator ;
• constituie un avantaj experienta in domeniul Customer Care ;
- abilitati excelente de scriere/comunicare in limba romana;
- atentie la detalii si capacitati de concentrare;
- abilitatea de a acumula informatii din scurt timp;
- persoane ambitioase, competitive, muncitoare.
• orientare catre client si capacitatea de a gasi rapid solutii;
• excelente abilitati de comunicare, atitudine pozitiva;

Descrierea jobului

Contactează telefonic clienti din anumite zone ,promovează oferta și serviciile companiei în vederea atingerii obiectivelor de vânzări, iar pe partea de back office, activitatea operatorilor presupune introducerea, prelucrarea si validarea de date de apeluri si oferirea de informatii in scris clientului, relevante si corecte.

Beneficii:
• training si formare continua la locul de munca;
• program de lucru full time ;
• mediu profesionist de lucru, colegi simpatici;
• posibilitatea de a avansa si a se dezvolta in cariera;
• contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile;
• salariu net atractiv;
• bonusuri lunare ;
• sala de distractie pentru angajatii nostri;
- teambuilding-uri (de 2-3 ori pe an).
Se lucreaza din sediu ,job-ul nu este remote
VINO IN ECHIPA NOASTRA!

Descrierea companiei

Grupul Open Mind a fost infiintat în anul 2007 urmand ca în cativa ani sa devina leader pe piata din Romania in sectorul Business Process Outsourcing, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite. Fuziunea diferitelor culturi, experienta si avantajul investirii de capital italian-român, nu numai in ceea ce priveste resursele financiare, ne-au garantat în timp stabilitatea. Cu experienta fondatorilor, specialisti în sectorul de Telemarkentig, Customer Care si BPO, Open Mind devine lider ca si Call Center în limba italiană pe piata din România.. În perioada 2008-2009 Open Mind măreste de zece ori numărul de angajati, cu deschiderea a noi filiale, oferind peste 500 de locuri de muncă.

Tehnologie si securitate

Activitatile de telemarketing din cadrul companiei nostre sunt: televanzarea proactiva (Teleselling/Outbound calls), stabilirea intalnirilor de afaceri in sectorul business sau cel privat si confirmarea lor, compilarea si refacerea bazelor de date.

Activitatea operatorilor nostri profesionisti presupune initierea de apeluri telefonice si se adreseaza clientilor aflati intr-o baza de date existenta si stabilita. Obiectivul este de tip comercial: promovarea/ vanzarea de bunuri si servicii. In sediul de la Brasov avem si proiecte Inbound de asistenta tehnica software si hardware in domeniul IT- Information Technology.

Munca în Call center înseamna relatii si contacte cu diferite persoane zi de zi, aceastia fiind clientii nostri. Atitudinea, comunicarea pozitiva si persuasiva orientata spre vanzare, abilitatea de a construi relatii interumane cu clientii, profesionalismul la telefon precum si modul in care se desfasoara o convorbire telefonica, toate aceste notiuni sunt explicate pentru fiecare campanie in parte, in cadrul training-ului initial. Formarea continua este de asemenea asigurata si structurata in functie de nevoile profesionale de perfectionare ale fiecarui angajat in parte.

Publicat 3 dec. 2021 Reactualizat 31 dec. 2021 Expiră 2 ian. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.