Operator Vanzari Online

FLANCO RETAIL SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ca si coleg in Echipa Flanco, iti cerem sa ai o atitudine pozitiva, prietenoasa si sa vrei sa te dezvolti. Experienta in domeniu nu este obligatorie pentru ca te ajutam noi sa te integrezi cat mai repede.
Cautam o persoana care sa faca parte din departamentul de Customer Support Operational.

Profil:
Persoana analitica, atenta la detalii, responsabila, care stie cum sa se organizeze, proactiva si cu competente de comunicare;
Experienta in Excel.

Descrierea jobului

Ce vei avea de facut?
Descrierea Jobului

Intervine in procesul de transmitere a comenzilor in ERP
Monitorizeaza statusul comenzilor in procesare / livrare si intervine pentru corectarea deviatiilor
Comunica cu reteaua de magazine si depozit, cu echipele de suport (financiar, service, Product Management), parteneri (curieri, prestatori servicii financiare, etc)
Comunica cu clientii Flanco in vederea solutionarii sesizarilor si reclamatiilor acestora sau in vederea solutionarii situatiei financiare in raport cu Flanco (inchiderea soldurilor)

Competente:
Vanzare / capacitatea de a vinde produse
Comunicare
Gestionarea timpului
Utilizare Office (Word, Excel, Outlook)

Ce îți oferim?

Un contract pe perioada nedeterminata
O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care îți vei consolida cunoștințele și vei dobândi altele noi. Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică și prietenoasă companie din retailul electro-IT din România.

Aplica acum si hai sa ne cunoastem!

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

Din 1994 Flanco are o misiune: să facă viața mai ușoară și mai frumoasă oamenilor prin intermediul tehnologiei. Și cum nu există doi oameni la fel, ușorul și frumosul îmbracă la fel de multe forme precum numărul celor care ne trec pragul magazinelor. Pe toți acești oameni îi călăuzim prin mulțimea de produse, branduri și oferte pentru a le oferi soluția corectă: produsul care le face lor viața mai ușoară și mai frumoasă. Pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul unui om fericit că are în sfârșit exact ceea ce și-a dorit. Zâmbetul care se regăsește în sigla noastră și pe care fiecare dintre noi, cei de la Flanco, dorim să-l vedem pe chipurile clienților noștri.

Iată de ce ne interesează în cel mai înalt grad cine ești tu, cel ce citește aceste cuvinte. Vrem să strângem alături de noi oameni de la care să învățăm, oameni care să învețe unii de la alții, oameni care să-și pună în valoare ceea ce îi face unici. Oameni alături de care să creștem. Oameni care să crească alături de noi.

#SuntemFlanco. Creștem Oameni.

Flanco Retail S.A. colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UE 2016/679 și legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate la adresa https://www.flanco.ro/prelucrare-date-personale-in-cadrul-procesului-de-recrutare.

Publicat 20 apr. 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 20 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.