Operator Traforaj Mecanic in Lemn

BAROCK STIL SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Firma de sculptura in lemn, angajam persoana pentru postul de traforaj mechanic( operatie de decupare a piselor din lemn dupa desen, la masina de traforaj mecanic)

Descrierea companiei

Barock Stil a fost înființata in anul 1993 având ca domeniu de activitate sculptura in lemn.

În cei peste 27 de ani de activitate, compania s-a dezvoltat transformându-se într-o echipa talentata de sculptori, pictori si tâmplari. In decursul anilor, societatea s-a facut cunoscuta in întreaga lume, participând la o serie de expoziții interne si internaționale. In 2013 a fost singura firma românească care a participat la cea mai mare expoziție internaționala de articole religioase „Koine” din Vicenza. A urmat apoi „Via Pulchritudinis” din Roma si „Devotio” din Bologna.

In anul 2017 in urma accesării unor Fonduri Europene ne-am mărit capacitatea de producție, construind o hala noua pe o suprafața de 300m2, dotata cu utilaje de ultima generație.

Suntem producători de statuete si decorațiuni de natura religioasa, articole de artizanat si decorațiuni pentru orice spațiu ambiental. Toate produsele executate de către noi sunt sculptate si pictate manual, fiecare produs dobândind o particularitate unica.

Publicat 8 Iun. 2022 Reactualizat 6 Iul. 2022 Expiră 8 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.