Operator tipar digital

S.C.TIPO ALE PRINT S.R.L. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Capacitate de gestionare eficientă a timpului și de a respecta termene limită
Cunoștințe minime de Corel Draw, Adobe Photoshop și Illustrator
Alte programe de grafică precum InDesign, XD sau suita Corel constituie avantaj

Organizare, simț estetic, atitudine proactive
Capacitatea de a lucra în echipă, dar și independent

Descrierea jobului

ANGAJAM PERSONAL IN DOMENIUL: PROMOTIONALE – PRODUCTIE PUBLICITARA SI TIPAR DIGITAL
CAPACITATE DE ATENTIE SPORITA

Experienta in domeniu reprezinta un avantaj pentru angajare.

Postul presupune preluarea, organizarea, prelucrarea si finisarea comenzilor primite de la clienti, promovarea si consilierea acestora privind produsele si serviciile grupului
Gestionare eficientă a timpului și respectarea termenelor limită

Abilitati operare:
PC, excel, e-mail, internet
Cunoștințe minime de Corel.
Alte programe de grafică precum InDesign, XD, Adobe Photoshop sau Illustrator constituie avantaj

Salariul se discuta numai in cadrul interviului!

Descrierea companiei

S.C. Tipo Ale Print S.R.L. şi-a început activitatea în anul 2007. Domeniul principal de activitate pe care ne axăm în prezent este papetărie, producerea şi comercializare tipizatelor. Datorită posibilităţilor tehnice oferite de tiparul offset sau digital putem realiza orice fel de tipar, pe orice fel de hârtie sau carton, în orice tiraj, clienţii noştri având deasemenea posibilitatea de a-şi personaliza produsele. Plecând de la simplele cuburi de hârtie până la afişe publicitare complexe, toate produsele ce ies din tipografie sunt de o foarte bună calitate şi la un preţ competitiv. Tipografie offset

Tipografia offset este recomandată pentru tiraje medii şi mari deoarece preţul se stabileşte în funcţie de numărul de exemplare printate. O tipografie offset poate executa lucrări şi în tiraje mici dar preţul nu-şi va găşi nivelul de eficienţă. Compania noastră poate asigura în aceste condiţii printarea în tiraje mici şi la preţuri optime, cu ajutorul tipografiei digitale.

O tipografie offset poate executa lucrări şi în tiraje mici dar preţul nu-şi va găşi nivelul de eficienţă. Compania noastră poate asigura în aceste condiţii printarea în tiraje mici şi la preţuri optime, cu ajutorul tipografiei digitale.

Tipografie digitală

Tipografia digitală este realizată de un print digital de performanţă ridicată ceea ce ne permite un timp de execuţie foarte rapid. Este recomandată pentru tiraje mici şi medii.

Producem pe hârtie autocopiativă destinată utilizării pe toate tipurile de imprimante cu tractor; îmbină confortul cu calitatea deosebită; variantele de culoare permit o perfectă organizare a distributiei diferitelor copii pe departamente; la cerere se pot executa diferite combinaţii de culoare şi/sau personaliza, astfel încât să corespundă tuturor cerinţelor dumneavoastră Putem tipări 5 culori (1+4, 2+3, 3+2, 4+1), din rolă în coală(zig-zag), perfor după fiecare coală, format printare 2", 4", 6", 8", 12". Cu ajutorul sistemului Inkjet pentru caractere-Videoinkjet putem tipări date variabile (format.csv) De asemenea se pot tipări coduri de bare variabile( datamatrix, coduri poştale...).

Publicat 6 Sept. 2022 Reactualizat 4 Oct. 2022 Expiră 6 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.