Operator Telesales - Zona Cluj si Timisoara

Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii medii / superioare in domeniul medicinei veterinare (constituie avantaj);
 • Experienta dе minim 1 an in vanzari sau in alte activitati ce presupun interactiune cu clientii;
 • Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj;
 • Cunostinte operare PC (Word, Excel) ;
 • Cunostinte operare software gestiune informatica (Charisma)- constituie un avantaj;
 • Perseverenta, orientare spre obiective;
 • Abilitati foarte bune dе identificare si rezolvare a problemelor ;
 • Profesionalism si responsabilitate;
 • Excelente abilitati dе comunicare si negociere;

Descrierea jobului

 • Promoveaza si vinde medicamеntеle dе uz vеterinar prin telеfon catre clientii actuali si potentiаli;
 • Contactаcteaza clientii (actuаli si potеntiаli) in vederea vanzarii produselor conform campaniilor planificate;
 • Furnizeaza informatii solicitate de catre clienti, referitor la produsele comercializate;
 • Preia telefonic comenzile clientilor pe care le introduce in tableta si le transmite spre livrare;
 • Preia mesajele clientilor si reclamatiile acestora si le transmite pe canalele stabilite in companie pentru rezolvarea acestora (problem de onorare a comenzilor, plati, calitatea produselor,intarzieri in livrare, etc);
 • Dezvolta relatii comerciale cu clientii companiei;
 • Foloseste si actualizeaza baza de date de clienti cu informatii de contact, particularitati ale colaborarii si cerinte comunicate de acestia;
 • Informeaza seful direct in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l la curent cu activitatile derulate.
Pozitia este Remote - Lucru de acasa
Program de lucru: 8:00-16:30 (30 de minute pauza de masa)

Descrierea companiei

Ne-am inceput drumul spre succes in anul 1991, cand Centrala Farmaceutica Zooveterinara, specializata in distributia de produse de uz veterinar, s-a transformat in Farmavet.

Parte a Grupului Farmavet alaturi de Pasteur Filiala Filipesti si FNC Nutritie Pietroiu, reprezentam un furnizor de solutii modern si performant, unul dintre cei mai experimentati din domeniul veterinar. Astazi, suntem partenerul de baza si indispensabil pentru fermierii si mediicii veterinari , cu un portofoliu de peste 3 000 de produse, fabricate in Romania dar si provenite din import, disponibile prin reteaua de distributie dedicata profesionistilor si fermelor, precum si in lantul propriu de farmacii veterinare adresate proprietarilor de animale si gospodariilor. Afirmandu-ne ca specialist in furnizarea de produse antiinfectioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectanti si detergenti, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice si oftalmice, produse pentru sistemul nervos si digestiv, reagenti si kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale si suplimente nutritive, am reusit sa ne atragem peste 7 200 de clienti Farmavet.

Cu o extindere geografica extinsa si o acoperire b2b si de retail greu de egalat in domeniul veterinar, reteaua de distributie Farmavet cuprinde un hub central modern aflat la Filipestii de Padure, care alimenteaza cele 13 depozite locale si un lant de farmacii cu peste 160 de unitati.

La Farmavet ne punem toate resursele in sprijinul profesionistilor din domeniu si ne ghidam pe excelenta, adaptabilitate, creativitate, spirit antreprenorial si integritate. Invatam continuu, suntem flexibili si ne adaptam rapid schimbarilor din dorinta de a progresa si de a face imposibilul posibil. De asemenea, ne tratam colegii, clientii si partenerii in acelasi fel in care ne dorim sa fim tratati, suntem onesti, trasnparenti si hotarati in tot ceea ce facem pentru ei si pentru Farmavet.

Cu o experienta considerabila in distributia de medicamente si produse veterinare, Farmavet sustine vocea si autonomia fiecarui membru din echipa sa fiind locul unde totul este posibil. Fiecare membru al echipei este puternic, capabil, indreptatit si sustinut sa ia decizii si sa contribuie activ la transformarea proprie, a companiei, a clientilor si chiar a domeniului in care activam.

Alatura-te echipei Farmavet!

Publicat 2 nov. 2021 Reactualizat 30 nov. 2021 Expiră 2 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.