Publicat 11 Oct 2018 | Reactualizat 10 Nov 2018 | Expiră 11 Nov 2018

Operator supraveghere video

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vino in echipa Admiral!
Daca esti in cautarea unui job, cu un program flexibil (in ture), intr-un mediu de lucru placut, alaturi de colegi amabili si entuziasti, in acelasi timp interesat de oportunitati de dezvoltare profesionala, asteptam cv ul tau pe Ejobs sau pe adresa de recrutare@admiralromania.ro

Descrierea jobului

Departamentul Supraveghere video supravegheaza activitatea punctelor de lucru ale societatii, conform specificatiilor fisei postului, procedurilor interne stabilite de catre societate pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditii optime.

Iti oferim:
Pachet salarial motivant plus bonusuri si sporuri;
Tichete de masa;
Program de lucru flexibil (in ture);
Prime de sarbatori;
Reduceri la abonamente medicale;
Acces gratuit sala de fitness;
Decont transport;
Traininguri si oportunitati de dezvoltare profesionala;

Experientele anterioare in relatii cu clientii, reprezinta un avantaj;
Experienta anterioara in monitorizare video, reprezinta un avantaj;
Cunostinte bune operare PC.
Sunt necesare studii medii;
Excelente abilitati de comunicare si orientare catre client;
Atentie distributiva si operativitate.

Activitatea se va desvasura in sediul Novomatic, situat in orasul Otopeni.

Descrierea companiei

GRUPUL DE COMPANII NOVOMATIC din ROMANIA

Scurt istoric

1980 - Se infiinteaza NOVOMATIC Group of Companies, grup care in prezent are peste 23.000 angajati, exporta echipamente de joc in aproximativ 80 de tari si este operatorul a peste 1500 de locatii din 50 de tari.

1990 - NOVOMATIC intra pe piata romaneasca;

2000 - Intertop S.R.L., organizator de jocuri de noroc in salile ADMIRAL, devine reprezentanta a NOVOMATIC in Romania. In prezent, Intertop S.R.L. asigura peste 700 de locuri de munca;

2005 - Novo Investment Ro S.R.L., companie ce desfasoara activitatea de vanzare si inchiriere a echipamentelor de joc ale grupului NOVOMATIC, devine cea de-a doua reprezentanta a grupului;

2013 - Novo VLTech Solutions S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2014 - Fenikss Slots S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2015 - Bet Master S.R.L. devine reprezentanta grupului ca operator de pariuri sportive in cota fixa, introducand pe aceasta piata noile terminale de pariuri Tip&Cash.

Grupul de companii NOVOMATIC din România a activat cu succes pe piața românească în ultimii 25 de ani iar astăzi operează aproximativ 2.000 de aparate, în mai mult de 100 de săli de jocuri de noroc și agentii de pariuri, din întreaga țară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 1.300 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți si opereaza in parteneriat in jur de 5000 de terminale de videoloterie (VLT), in aproximativ 1400 de locatii.

Compania este lider de piață în afaceri de operare și producție a jocurilor de noroc din România iar în martie 2015, a lansat la nivel național un nou operator care propulsează segmentul de pariuri sportive la un nou nivel, prin utilizarea unei tehnologii revoluționare pentru terminalele automate de pariuri si a amplasat pana in prezent peste 200 de terminale de pariuri sub numele mărcii de renume internațional TIP & CASH a Grupului NOVOMATIC.

Pentru viitor grupul NOVOMATIC își propune să își consolideze poziția de lider in producția de echipamente de jocuri de noroc in Europa și să devină cel mai mare concern din lume pe piața jocurilor de noroc.

Implicarea in industria jocurilor de noroc, un accent constant pe cerințele clientului, precum și standarde tehnologice de înaltă calitate și o conștientizare activă a responsabilităților sale sociale au condus la dezvoltarea strategică a grupului de companii NOVOMATIC în toată Europa și în teritoriile internaționale selectate.

Expirat
Operator supraveghere video  -  S.C. Intertop Leisure S.R.L.