Operator Suport Tehnic si IT

Minifarm - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidatul nostru ideal arată așa:
  1. Personă tehnică, pasionată de IT, Calculatoare, Rețele, Știință și Învățare.
  2. Persoană optimistă, metodică și organizată.
  3. Persoană comunicativă și deschisă, care lucrează bine în echipă.
  4. Persoană cu o mentalitate de creștere în relație cu sine dar și cu ceilalți.
Dar în principal, ne dorim o persoană comunicativă și deschisă, cu capacitate de învățare dar și cu câteva cunoștințe de bază pentru operarea pe calculator. Noi folosim foarte multe aplicații informatice pe calculator, spre exemplu pentru contabilizarea cerințelor de suport IT, precum și diverse softuri de gestiune (întrări-ieșiri, facturi, avize, flux de bază al unei gestiuni de marfă).

Descrierea jobului

  1. Oferă suport tehnic utilizatorilor aplicațiilor informatice utilizate în companie.
  2. Instalează și configurează calculatoare și rețele de calculatoare.
  3. Depanează defecțiuni hardware și software, documentează și raportează eventualele BUG-uri descoperite în aplicațiile informatice utilizate.
  4. Respectă proceduri și fluxuri (proceduri interne departamentului, proceduri de utilizare ale aplicațiilor conforme cu fluxurile specifice companiei, șamd.).
  5. Învață cu timpul să utilizeze aproape toate funcționalitățile aplicațiilor informatice pentru care oferă suport celorlalți utilizatori, astfel încât să poată identifica cel mai rapid o problemă și soluția corespunzătoare.
  6. Învață pe colegi precum și pe ceilalți utilizatori tot ce a învățaț legat de utilizarea aplicațiilor informatice pentru care oferă suport (împărtășește cunoștințele acumulate).

Descrierea companiei

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 80 de farmacii poziționate în zona de sud-est a țarii și adaptate nevoilor pacienților noștri.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Publicat 6 iun. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.