OPERATOR SUPORT PRODUCTIE

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru perioada mai - august 2022 cautam pentru fabricile noastre din Constanta, Craiova, Targu-Mures (Ungheni) si Miercurea Ciuc, OPERATORI SUPORT PRODUCTIE (Fabricare Bere si Imbuteliere), care sa se alature echipei noastre!
 • Liceu/Şcoală profesională (preferabil în domeniul tehnic sau industria alimentară);
 • Experienţă pe poziţii similare în producţie (preferabil ca Operator Producţie) - reprezinta un avantaj;
 • Cunoştinţe minime in mentenanţă.

Descrierea jobului

Fabricare bere:
 • Sprijina tehnicienii din fabricare bere prin dozari de materiale auxiliare;
 • Executa activitati de curatenie inspectie si lubrefiere (CILT);
 • Activitati simple de mentenanta;
 • Verificare si inlocuire bidoane la pompele de dozare ensime si solutii;
 • Cantarire si descarcare cisterne malai si masini malt & orz;
 • Verificari simple de calitate si prelevare probe fizico - chimice.

Imbuteliere:
 • Sprijina tehnicienii în sarcinile principale, prin alimentarea masinilor cu materiale de ambalare;
 • Executa activitati de curatenie inspectie si lubrefiere (CILT);
 • Activitati de schimbare sortimente;
 • Activitati simple de mentenanta;
 • Eliminare rebuturi si deseuri de pe linie,
 • Sortare ambalaj & prelevare probe fizico chimice;
 • Operare in conditii standard masina.

Vino in echipa de sezon HEINEKEN Romania!

Descrierea companiei

Infiintata in 1864 de familia HEINEKEN, compania se mandreste sa fie un producator de bere global si independent, cu o istorie si o mostenire indelungate. Producem bere de calitate, construim branduri premiate si ne dedicam delectarii consumatorilor de pretutindeni.

Patru lucruri ne fac unici: 1. HEINEKEN® a fost primul si ramane singurul brand de bere cu adevarat global, savurat in 178 de tari din intreaga lume; 2. Avem o acoperire globala unica si operatiuni in peste 70 de tari; 3. Suntem o echipa internaționala de peste 85.000 de angajați, diversa, dinamica, dedicata si cu spirit antreprenorial; 4. Pasiunea familiei HEINEKEN s-a mentinut pana astazi la fel de puternica precum era in 1864, cand am inceput sa producem bere.

Astazi, HEINEKEN este producătorul de bere numarul unu in Europa si al treilea din intreaga lume, ca volum. Recentele achizitii din Africa, India, Asia si America Latina, prin care ne extindem prezenta pe pietele emergente, contribuie la dezvoltarea noastra continua.

Valorile noastre

NOI SUNTEM HEINEKEN Noi cream legaturi intre oameni si daramam bariere, pentru ca suntem de parere ca momentele frumoase sunt cele mai placute experiente din viata. Suntem inspirati de consumatori sa producem cele mai bune beri si punem aceeasi pasiune in toate brandurile, produsele si activitatile noastre. Suntem mandri de istoria noastra de familie si de mostenirea olandeza. Spiritul nostru antreprenorial deriva din ele si ne face sa fim prezenti in toate colturile lumii. Construim branduri. Brandul HEINEKEN® ne definește si uneste, iar numeroasele noastre branduri locale, regionale si globale ne fac portofoliul sa fie unul divers si unic.

Oamenii se afla in centrul companiei noastre. Puterea noastra sta in incredere, diversitate si progres. Suntem fideli valorilor noastre: pasiunea pentru calitate, bucuria de a trai, respectul pentru oameni si pentru planeta. Promovam mereu consumul responsabil. Sustinem comunitatile locale si ne straduim sa avem un impact pozitiv asupra planetei. Lucram impreuna cu clientii si partenerii nostri pentru a ne dezvolta impreuna si cautam sa castigam intr-un mod integru si cinstit. Si suntem convinsi ca, ramanand fideli acestor angajamente, cream valoare pentru actionarii nostri. Noi suntem HEINEKEN.

Publicat 20 apr. 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 20 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.