Publicat 03 Oct 2019 | Reactualizat 31 Oct 2019 | Expiră 03 Nov 2019

Operator sondaje in limba italiana Iasi

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam persoane care cunosc limba italiana avansat, la nivel conversational, cu sau fara experienta in domeniu, care vor fi incadrate intr-un nou Proiect de Sondaje de Opinie pentru un client important din Italia.

Cerinte:

- cunoasterea limbii italiene nivel avansat;
- abilitati de comunicare si persuasiune, seriozitate, atitudine pozitiva, initiativa;
- dorinta de a invata continuu lucruri noi, dorinta de perfectionare;
- cunostinte foarte bune de operare PC;
- experienta in domeniu poate constitui un avantaj, dar nu este obligatorie.

Descrierea jobului

Activitatea operatorilor presupune initierea de apeluri telefonice si se adreseaza clientilor aflati intr-o baza de date existenta. Obiectivul este de tip comercial: realizarea de sondaje pe baza de chestionar/ promovarea/ vanzarea de bunuri si servicii.

Se ofera:

- salariu fix cu posibilitatea de crestere in functie de realizari, bonuri de masa plus bonusuri;
- cursuri de pregatire in acest domeniu;
- concursuri cu premii consistente in bani/ excursii/ produse electronice/ etc;
- mediu de lucru agreabil, profesionist conditii deosebite;
- posibilitati de dezvoltare personala si profesionala;
- team buildinguri anuale si evenimente private.

Descrierea companiei

Grupul Open Mind a fost înființat în anul 2007 urmând ca în câțiva ani să devină leader pe piața din România în sectorul Business Process Outsourcing, impunându-se prin calitatea serviciilor oferite. În 2010, Open Mind își dublează numărul de angajați prin deschiderea unei noi filiale în Brașov. În 2016 încă o altă filială ia naștere în orașul Botoșani.

Activitățile din cadrul companiei nostre sunt: televanzarea proactivă (Teleselling/Outbound calls), și Telemarketing, stabilirea întâlnirilor de afaceri în sectorul business. Atât în sediul de la Brașov cât și în Iași avem și proiecte Inbound de asistentă tehnică software și hardware în domeniul IT- Information Technology și asistentă clienți.

Munca noastră presupune contacte cu diferite persoane zi de zi. Atitudinea și profesionalismul la telefon, comunicarea pozitivă, cum să fii persuasiv, empatia, capacitatea de a construi relații interumane cu clienții, precum și modul în care se desfășoară o convorbire telefonică, toate aceste noțiuni sunt explicate pentru fiecare proiect în parte, în cadrul training-ului inițial. Formarea continuă este de asemenea asigurată și structurată în funcție de nevoile profesionale de perfecționare ale fiecărui angajat în parte.

Expirat
Operator sondaje in limba italiana Iasi  -  SC OPEN MIND-GRUPPO OM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close