Operator RSVTI - consultant tehnic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Viitorul nostru coleg trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • Posesor autorizatie operator RSVTI
  • Background tehnic demonstrat , ideal in domeniu ISCIR, inginer.
  • Dispus la efort si deplasari frecvente in locatiile beneficiarilor.
  • Dorinta de a munci si de a se autodepasi.
  • Deschis la noi provocari si autodidact.
  • Vechime permis categorie B: minim 2 ani.
  • Abilitati in prelucrarea datelor prelevate de la clienti ( Office : Word , Excel , Powerpoint )

Beneficii:
  • Autoturism , telefon serviciu , laptop.
  • Salariu atractiv si motivant pe masura implicarii si devotamentului demonstrat in timp fata de firma.
  • Bonusuri si prime.

Descrierea jobului

a) Identificarea si inregistrarea echipamentelor/instalatiilor din domeniul ISCIR aflate in locatiile Beneficiarului, precum si transmiterea acestor date spre inregistrare la inspectia teritoriala ISCIR de care acesta apartine;
b) Supravegherea efectuarii,in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice ISCIR, a operatiilor de montare ,instalare, punere in functiune, exploatare, intretinere,verificare, reparare, scoatere din uz in vederea conservarii sau casarii a instalatiilor/ echipamentelor din domeniul ISCIR sau a unor componente ale acestor instalatii/echipamente aflate in evidenta Beneficiarului,numai de catre persone juridice autorizate de ISCIR.
c) Instruirea,supravegherea si indrumarea operatorilor de deservire a instalatiilor/ echipamentelor sub incidenta ISCIR in vederea exploatarii corecte si legale,in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice ISCIR si informarea in scris a Beneficiarului in cazul constatarii nerespectarii regimului de folosire a lor .
d) Instruirea,examinarea si prelungirea autorizarii operatorilor de deservire a instalatiilor / echipamentelor sub incidenta ISCIR in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice ISCIR si cu legislatia in vigoare.
e)Intocmirea inregistrarilor aferente procesului de instruire,examinare si autorizare ,dupa caz,in ceea ce priveste respectarea prevederilor Prescriptiilor Tehnice ISCIR de exploatare a Instalatiilor / echipamentelor in conditii de deplina siguranta.
f)Verificarea existentei instructiunilor de utilizare ale fiecarui echipament / fiecarei instalatii ,intocmirea sau reactualizarea, dupa caz.
g) Anuntarea telefonic si/sau in scris, In maximum 8 ore de la data luarii la cunostinta, a inspectiei teritoriale ISCIR competente, despre producerea unor avarii sau accidente la echipamentele/instalatiile din evidenta Beneficiarului;
h) Informarea in scris a Beneficiarului asupra necesitatii luarii urgente a tuturor masurilor necesare in vederea efectuarii unor revizii sau verificari la termenele scadente sau asupra necesitatii opririi instalatiilor si echipamentelor ISCIR in vederea efectuarii unor operatii de intretinere , inlocuire de piese sau reparatii atunci cand se constata o neconformitate in functionarea in conditii de siguranta a acestora ;
i) Inregistrarea evidentei instalatiilor/echipamentelor intr-un registru, si urmarirea efectuarii verificarilor tehnice oficiale, fara de care acestea nu pot functiona;
j) Urmarirea pregatirii instalatiilor/echipamentelor pentru verificari tehnice oficiale si participarea activa la efectuarea acestora;
k) Urmarirea realizarii in termen a dispozitiilor date prin procese-verbale de verificare tehnica, examinarea in mod regulat a Registrului de Evidenta a Supravegherii functionarii echipamentelor/instalatiilor si luarea masurilor pentru remedierea imediata a defectelor semnalate;
l) Interzicerea manevrarii instalatiilor/echipamentelor de catre persoane neautorizate, atunci cand au cunostinta de acest lucru.

Responsabilitati :
1. Divulgarea , instrainarea sau utilizarea fara acceptul companiei noastre a oricaror date puse la dispozitia angajatului sunt strict interzise si se vor regasi ca si clauze in contractul individual de munca.
2. Activitatea va presupune deplasari pe teren in proportie de 60% iar munca la birou de 40%.
3. Angajatul se va axa pe indeplinirea sarcinilor de serviciu stabilite prin target lunar si anual.

Descrierea companiei

AVV TEHNIC PROTECTOR este o societate comerciala autorizata ISCIR ca Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor (RSVTI).

Societatea noastra, este formata din 6 angajati (ingineri mecanici, electrotehnisti si electronisti, tehnicieni - electricieni , mecanici ) cu experienta in domeniu.

Publicat 7 iun. 2022 Reactualizat 5 iul. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.