Publicat 09 Dec 2019 | Reactualizat 06 Ian 2020 | Expiră 09 Ian 2020

Operator receptie telefoane mobile - locatie Mogosoaia

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are experienta de munca pe PC ca operator calculator (scrie repede la calculator), are dexteritate manuala buna si atentie la detalii.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- verificarea documentelor insotitoare pentru telefoanele receptionate in service
- introducerea in baza de date a companiei a informatiilor aferente telefoanelor receptionate: IMEI, puct de colectare, model, defect reclamat de client etc
- operarea in diferitele aplicatii/portaluri ale ale producatorilor de telefoane mobile pentru verificarea garantiilor

Beneficii:
- program de munca intr-un singur schimb: 7:30-16:00, de luni pana vineri
- sistem de bonusare a performantei
- tichete de masa
- decont transport
- asigurarea transportului din Bucuresti de la metrou Basarab, A. Vlaicu si Pacii cu microbuze de la firma acreditata pentru transport persoane

Descrierea companiei

Bine ati venit la Regenersis Romania. Regenersis face parte din grupul de firme american CTDI, desfasurand activitati de reparatie si reconditionare echipamente electronice (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, GPS-uri, smartwatch-uri etc), avand ca si clienti firme mari din industria telecom: Vodafone, Samsung, HTC, LG, Alcatel, Sony, Apple, Tom Tom, Lenovo, Telekom. Activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut, intr-o locatie noua aflata la intrarea dinspre Bucurestii Noi in Mogosoaia. cu o orientare evidenta catre imbunatatire continua si performanta. Ne dorim sa fim o echipa puternica, bine conturata si orientata spre rezultate, ne dorim sa fim deschisi si flexibili in fata provocarilor pe care le avem zi de zi pentru a reusi sa satisfacem cu succes asteptarile clientilor nostri. Mai multe detalii despre CTDI gasiti aici: www.ctdi.com si in social media pe facebook si twitter.

Expirat
Operator receptie telefoane mobile - locatie Mogosoaia  -  SC Regenersis (Bucharest) SRL - part of CTDI Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close