Publicat 02 Feb 2021 | Expiră 05 Mar 2021

Operator receptie probe

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tineri absolventi in domeniul stiintelor alimentare (studii medii sau superioare) sau domenii adiacente, cu bune cunostinte in domeniu, comunicativi, implicati, ordonati si inteligenti, cu abilitati organizatorice, dornici sa lucreze intr-o echipa tanara.

Descrierea jobului

Operatorul de receptie reprezinta interfata companiei in relatia cu beneficiarii serviciilor oferite de ICA R&D. Preia comenzile clientilor si le introduce in softurile specializate, executa fotografii ale probelor sosite, raspunde de gestionarea si depozitarea acestora in conditii specifice pana la trasmiterea acestora catre laboratoare, conform procedurilor. De asemenea gestionaza eliberarea raportelor de incercare catre clienti.
Beneficii salariale si extrasalariale, traininguri si consiliere in cariera; oportunitati de evolutie profesionala in cadrul companiei sunt ceea ce poate oferi integrarea in echipa ICA R&D

Descrierea companiei

ICA Research & Development este o companie care combina cu succes traditia cercetarii stiintifice romanesti in domeniul alimentar cu noutatea celor mai performante tehnici de laborator.

Inca de la inceputuri, institutul a avut menirea de a desfasura activitati suport pentru dezvoltarea industriei alimentare romanesti.

In prezent activitatea institutului se axeaza atat pe fundamentarea stiintifica si testarea tehnologica la scara pilot a unor noi tehnologii si concepte ce tin de stiintele alimentatiei, cat si pe testarea unor produse deja existente, cu scopul de asigura consumatorului obisnuit un aliment sigur si corespunzator nevoilor nutritionale actuale.

Expirat
Operator receptie probe  -  ICA Research & Development ( ICA R & D ) S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close