Operator pt. Depozitul de Carburant Giurgiu per. determinata

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii medii cu diplomă de absolvire;
- Minim 1 an de experienţă profesională;
- Capacitate de înţelegere a soluţiilor tehnologice şi cunoştinţe locale in domeniul chimic, petrochimic, mecanic;
- Cooperare, lucru în echipă;
- Atitudine proactivă.

Locatia: Depozit MOL Giurgiu, zona libera Giurgiu

Descrierea jobului

MOL Romania este in cautare de 3 colegi noi, pentru Depozitul propriu de carburant din localitatea Giurgiu, jud. Giurgiu, care vor ocupa pozitiile de Operator exploatare instalatie tehnologica/produse petroliere, pentru o perioada determinata de 1 an.

Principalele responsabilitati vor fi:
- Exploateaza şi supraveghează din punct de vedere operaţional echipamentul unui depozit de carburanti, efectuează operaţiuni pe teren solicitate în timpul verificării şi menţinerii proceselor tehnologice şi implementează programul zilnic de activitate.
- Asigură funcţionarea echipamentelor din depozit şi a instalaţiilor de descărcare /încărcare produse petroliere, a întregului sistem infrastructural, cu respectarea prevederilor de protecţia şi siguranţa muncii, de protecţia mediului şi a altor prevederi din domeniu în vigoare.
- Depozitarea în condiţii de securitate a produselor petroliere necesare pentru derularea activităţii comerciale, ţinând cont de prevederile PSI, de protecţia şi siguranţa muncii, a mediului şi de calitatea produselor.

În plus, oferim:
• O echipă prietenoasă și de ajutor
• Un mediu de lucru dinamic in care ai posibilitatea sa te dezvolti atat profesional cat si personal
• Pachetul nostru de beneficii include: tichete de masă, abonament medical privat, decontarea transportului, reducere semnificativă la abonament sportiv

Descrierea companiei

Cu sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucureşti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii, MOL România - subsidiară a MOL Group, reprezinta una dintre cele mai importante companii petroliere din România. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 218 staţii de servicii, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd.
Conducerea MOL Romania se bazează pe valorile etice ale Grupului MOL care includ respectarea legii, calitatea, responsabilitatea, transparenţa, respectul pentru alte persoane, integritatea, onestitatea, corectitudinea, grija şi încrederea. De asemenea, MOL România respectă principiile conduitei etice în afaceri precum dezvoltarea durabilă, drepturile omului, comerţ şi concurenţă libere şi loiale, anticorupţie şi antifraudă, loialitate corporativă, relaţii comerciale de încredere şi relaţii responsabile cu părţile interesate.
În Grupul MOL lucrăm în multe locuri diferite şi avem diverse roluri, însă toţi împărtăşim aceleaşi valori: Oameni, Clienţi, Asumarea Responsabilităţii şi Agilitatea. Zi de zi, ne ghidăm activitatea şi ne motivăm deciziile conform acestor valori, atât în birouri, cât şi în staţii sau depozite. Datorită culturii organizaţionale generate de aceste valori, MOL România este compania în care ne dorim să lucrăm. MOL este o companie care preţuieşte oamenii.
Colegii noştri stau la baza business-ului nostru. Punem accent pe crearea unui cadru care să ofere colegilor noştri o experienţă cât mai bună la locul de muncă și ne asiguram că fiecare dintre noi găsim aici un scop şi oportunităţi de creştere pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Aducem în mediul de lucru ce avem noi mai bun şi ne îmbinăm talentele pentru a crea o experienţă memorabilă atât pentru clienţii MOL România, cât şi pentru noi.
Suntem o adevarată echipă unde “noi” e întotdeauna înaintea “mea”. Colaborăm, lansăm provocări, transformăm. Împreună, ca echipă! Vino şi tu alături de noi!
Publicat 7 oct. 2021 Reactualizat 4 nov. 2021 Expiră 6 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos