Operator/Programator masina CNC in Olanda

Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ai experiență în operarea sau programarea mașinilor CNC?

Ai dori să te dezvolți pe plan profesional lucrând pe aparatură modernă, într-un mediu curat, în orașe importante din Olanda, precum Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht sau Groningen?

Cerințe
 • Disponibilitate pentru relocare
 • Experiență în lucrul cu una dintre mașinile CNC: de îndoit, de tăiat, de perforat, freză, sau strung
 • Proactivitate și seriozitate
 • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional
 • Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Colaborăm cu companii renumite din întreaga Olandă, care se ocupă cu producția și asamblarea de componente mecanice și de piese metalice sau din lemn de diferite dimensiuni.

Pentru aceste companii, suntem în continuă căutare de operatori și programatori pe următoarele mașini CNC: freză, strung, mașină de îndoit, mașină de tăiat/debitat, mașină de găurit/perforat/ștanțat.

De ce să lucrezi cu noi?
 • Beneficiezi de SPRIJIN și ÎNDRUMARE din partea echipei noastre, începând cu alegerea locului de muncă potrivit pentru tine, acomodarea în Olanda (cazare, obținerea actelor de la primărie), iar mai apoi pe toată perioada contractului
 • Se încheie un CONTRACT DE MUNCĂ olandez, fie că îți dorești un loc de muncă temporar sau o carieră în Olanda
 • Îți asigurăm CAZARE (cameră proprie, internet și utilități). Dacă nu ai nevoie de cazarea oferită de noi, beneficiezi de un ajutor pentru cazare, de 100 Euro/săptămână (20 Euro/zi lucrată, net, pentru maxim 5 zile/săptămână)
 • Poți închiria de la noi mașină de serviciu, iar noi îți oferim CARD DE COMBUSTIBIL. Dacă te deplasezi cu mașina proprie, primești bani pentru transport, 0,19 Euro/km, pentru fiecare kilometru cu care se depășește distanța de 10 km între cazare și locul de muncă
 • Dacă locul de muncă necesită deținerea certificatului VCA, te ajutăm să îl obții (suportăm costul examenului)
 • Salariul îți este virat în cont săptămânal

ATENȚIE! Nu percepem comision și nici un fel de taxă de începere.

Te invităm să ne trimiți CV-ul tău sau să ne contactezi, pentru a afla mai multe detalii despre locurile de muncă vacante și companiile partenere.

Descrierea companiei

Eastmen ( cu atestate NEN 4400-1 / NBBU CAO / SNF / VCU / DataChecker / Pay OK ), este o companie olandeză fondată în anul 2007, care se ocupă cu recrutarea și plasarea forței de muncă în Olanda.

Recrutăm, selectăm și angajăm personal tehnic calificat și necalificat pentru partenerii și clienții nostri olandezi, din birourile noastre din Utrecht, Târgu Mureș și Budapesta.

Pentru mai multe informații referitoare la atestatele noastre poți accesa linkul https://www.eastmen.ro/despre_noi/certificari/ .

Website: www.eastmen.ro | Email: targumures@eastmen.eu

Aplică ACUM, iar unul dintre agenții noștri de recrutare te va contacta în cel mai scurt timp!

Publicat 23 mai 2022 Reactualizat 20 iun. 2022 Expiră 22 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.