Publicat 05 Apr 2019 | Reactualizat 03 Mai 2019 | Expiră 06 Mai 2019

Operator/Programator CNC freza, strung, masina de indoit

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane interesate si pasionate de tehnologia noua de prelucrare a metalului
Persoane care au studii in domeniul tehnic si care au experienta de munca in acest sector
Experiența este un plus, in cadrul companiei urmand sa efectuati traininguri de formare, care va vor ajuta sa deveniti un operator/programator CNC complet.
Persoane foarte motivate, cu o atentie sporita la detalii.

Persoane care isi doresc flexibilitate în programul de lucru și sunt dispuși să lucreze în ture (două sau trei schimburi), disponibilitate pentru o perioada indelungata, cu spirit de echipa, rezistente la stress.
Persoane capabile in citirea si interpretarea planurilor si desenelor tehnice.
Persoane polivalente, autonome, cu inititativa si spirit de responsabilitate care sa opereze si programeze utilajele, de la interpretarea desenului tehnic pana la realizarea piesei finite
Este necesara cunoasterea limbii engleze, franceze sau germane la nivel conversational, cat si dorinta de imbunatatire a cunostintelor lingvistice

Descrierea jobului

Cautam programatori / operatori CNC pe utilaje de îndoire, strunjire, frezare, tăiere, șlefuire, stantare si operatori pentru strung/freza conventionala pentru companiile si colaboratoare din Belgia.
Veți avea sansa să cunoasteti cele mai noi ,cele mai moderne tehnologii in domeniul de frezare, strunjire, rectificare și tăiere si-n egala masura veti avea oportunitatea sa lucrati si pe utilaje conventionale : freza sau strung.
Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu inovator, in care veti putea opera și programa diverse utilaje CNC: Fanuc, Siemens, Heidenhain, Mazak, Mazatrol, Trumpf, LVD, Haas etc
Veti fi responsabil pentru producerea de componente mecanice si piese, in serii mari sau piese unice, din diferite metale: aluminiu, titan, inox, otel, piatra, plastic etc.
Va oferim locuri de munca stabile in zona flamanda a Belgiei, in orasele Roeselare, Gent, Antwerpen, Brugge, etc.

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta.
Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.
Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.
Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator/Programator CNC freza, strung, masina de indoit  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close