Operator productie

ROMCAB SA - 40 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • disponibilitate pentru program de muncă în schimburi
  • rezistenta la efort fizic
  • persoana ordonata şi disciplinata
  • capacitate buna de comunicare
  • conştiinciozitate, corectitudine

Descrierea jobului

Răspunde de realizarea normelor prevăzute în fişa de lucru, de calitatea produselor executate, de folosirea judicioasă a materiilor prime cu care lucrează, de corecta lor depozitare, de recuperarea deşeurilor rezultate în timpul procesului tehnologic, de cântărirea lor şi predarea la Atelierul de recuperare, de încadrarea în normele de consum de materii prime, materiale si energie stabilite pentru fiecare produs.
Răspunde de funcţionarea şi păstrarea parametrilor utilajului pe care lucrează, de curăţenia de la locul de munca pe tot parcursul zilei şi la predarea schimbului, de îndeplinirea la timp si in totalitate a sarcinilor din Fisa Postului, la toate solicitările venite din partea conducerii, legate de activitatea de producţie.

Descrierea companiei

S.C. Romcab SA - societate comercială aflată în procedura insolvenţei, este o companie producătoare de cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare și cablaje electrice, cu sediul în Tîrgu-Mureș, județul Mureș. Compania s-a constituit prin divizarea parțială a S.C. Electromureș S.A, preluând o parte din patrimoniul acesteia, începând cu data de 01.01.1996.

În acest moment compania are două fabrici în care îşi desfasoară activităţile de producţie: Tîrgu Mureş - Str. Voinicenilor 35 (cartierul Unirii) şi în Comuna Acăţari. În total sunt angajate peste 700 de persoane în ambele locaţii, operând la un program de producţie în flux continuu. Nevoia de dezvoltare continuă şi mărirea capacităţilor de producţie duc la un necesar de personal suplimentar în perioada ce urmează fapt pentru care compania va avea posturi disponibile în mai multe arii de activitate.

Scopul nostru este să creem noi valori pentru clienţii, partenerii, angajaţii noştrii, sperând să putem contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toţi.Construind pe baza realizărilor anterioare, explorând teritorii noi, Romcab are ambiţia de a cuceri noi pieţe şi de a-şi consolida poziţia alături de marii jucători ai industriei de cabluri şi conductori electrici.

Pentru a atinge acest ţel avem nevoie de persoane care în primul rând ne impartasesc valorile, ambiţia şi determinarea în a face diferenţa deopotrivâ ca angajator în piaţa muncii dar şi ca partener de afaceri sau producator

Vă invitam astfel sa urmariti evolutia noastra si in momentul in care v-ati convins ca doriti sa faceti parte din acest proiect ambitios, sa ne cunoastem.

Publicat 19 mai 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.