de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Mar 2019 | Reactualizat 05 Apr 2019 | Expiră 08 Apr 2019

Operator Productie

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii - Minim 10 Clase : De preferat calfiicare tehnica ;
- Disponibilitate de a lucra in picioare ;
- Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi / 8 ore zi ;

Descrierea jobului

Descriere job :

- Operatii de asamblare pe masini manuale si automate a pieselor (componente si accesorii) pentru realizarea de subansamble ;
- Reglarea dispozitivelor de pe masini ;
- Executarea de operatii respectand cadenta masinilor pt realizarea obiectivului (norma) ;

Beneficii :

- Salariu : 1200 - 1300 Ron NET ( bani in mana ) + Tichete de masa 15 Ron/zi
- Bonusuri de performanta ;
- Transport asigurat din Ploiesti, Filipestii de Padure, Filipestii de Targ, Magureni, Calinesti, Darmanesti, Vladeni, Coslegi, Dirvari, Pantazi, Berceni ;

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Operator Productie  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close