Operator productie industria alimentara

Prospero - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 500 - 1000 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Colegul ideal:
- este capabil sa lucreze intr-un mediu dinamic
- are spirit de echipa
- este organizat si energic
- este corect si responsabil
- este pasionat de mancarea sanatoasa

Descrierea jobului

Cautam operator pentru:
- incarcarea si descarcarea painii din cuptor
- descarcarea si aranjarea produselor in navete

Transportul este asigurat pana la locul de munca.


Colegii ideali sunt persoane interesate sa invete de la si impreuna cu noi.

Daca iti place sa lucrezi cu mancarea buna si esti pasionat de alimentatia sanatoasa, ai deja un avantaj la angajare.Pe masura ce vei invata si vei dovedi implicare vei primi si alte responsabilitati si vei creste in echipa de vanzari Prospero.

Apreciem colegii carora le place sa se implice, pun suflet in ceea ce fac si isi doresc sa lase in urma lor un lucru bine facut.
Pachetul salarial este motivant si evolueaza in functie de performanta fiecarui coleg. Poti beneficia de bonusuri, prime, transportul se deconteaza si salariul iti creste in functie de ce ai invatat sa faci.


Noi ne straduim sa facem o diferenta. De aceea avem nevoie de colegi cu viata, energie, si curajul de a vrea mai mult.
Nu avem joburi pufoase in care mintea si corpul sa stea pe loc.

Descrierea companiei

Nu suntem perfecti, dar incercam sa facem ce trebuie Prospero este o brutarie cofetarie artizanala din Timisoara. Brutaria Prospero si laboratorul de cofetarie sunt amplasate in Parcul Industrial din Calea Torontalului dar produsele ajung la clienti in fiecare zi proaspete prin cele 15 magazine de prezentare din oras, cu ajutorul colegilor din echipele de vanzari de pe fiecare magazin in parte. Ne-a fost si ne este greu in continuare. Pentru ca intr-o lume a vitezei si a automatizarii noi facem paine cu mainile si cu rabdare. O lasam indelung la dospit pentru a isi dezvolta aromele, luam fiecare bucata in mana, o descantam, o cantarim, apoi o modelam si iar o lasam la odihna. Ne dorim o lume mai sanatoasa, mai frumoasa si mai curata. Producem natural pentru un prezent mai delicios si mai sanatos, pentru un viitor mai sanatos pentru noi si pentru generatiile urmatoare. Suntem o companie mica cu vise mari, bazata pe oameni care cred in ceea ce fac si vor sa faca o diferenta prin munca lor. Impreuna vrem sa construim o companie de care sa fim mandri, care sa creasca cu daruire si entuziasm aducand bucurie si sanatate celor din jur. Nu va promitem ca este usor si caldut alaturi de noi, dar va promitem ca veti invata si ca uitandu-va in urma veti fi mandri de ce am realizat impreuna.
Publicat 14 oct. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 13 nov. 2021
Joburi similare