Operator Productie (Aricestii Rahtivani)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Gi Group Romania angajeaza Operator Productie pentru partenerul nostru, lider la nivel global ce activeaza in industria de electrocasnice.

Locatie: Aricestii Rahtivani, Ploiesti

Cerinte:

Absolvent studii medii/Scoala profesionala;
Experienta intr-o pozitie similara in domeniul de productie – constituie avantaj;
Persoana organizata si responsabila;
Atentie la detalii si capacitate de invatare rapida;
Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
Seriozitate fata de programul de lucru si activitatea desfasurata;
Aptitudini tehnice – constituie avantaj;
Cunostinte despre operarea si intreținerea utilajelor – constituie avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

· Supervizarea procesului in conformitate cu planul de operatii in functie de masina/utilajul care i-a fost alocat;
· Mentine in stare de functionare si monitorizeaza echipamentele din zona de lucru alocata;
· Urmareste instructiunile de utilizare ale masinilor si echipamentelor care i-au fost alocate (pornire, inchidere, functionare in parametrii optimi, oprire fortata);
· Verifica calitatea materialelor in procesul de productie;
· Executa toate operatiile specifice fazei de lucru conform instructiunilor in timpul alocat;
· Raporteaza orice defect de material si semifabricat superiorului direct;
· Gestioneaza defectele produsului care se afla in curs de fabricare pe masina/linia unde este alocat;
· Verifica si se asigura de respectarea standardelor privind calitatea si corectitudinea asamblarii individuale in conformitate cu instructiunile primite;
· Respecta parametrii de monitorizare a calitații.Daca sunteti interesat de aceasta oportunitate de angajare, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 0730.019.018 / 0755.016.938 / 0747.097.924 / 0747.097.885

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 30 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos