Operator procesare comenzi

ENVIROTRONIC - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam coleg(a) pentru Departamentul Operational si ne-am dori sa va alaturati echipei noastre in cazul in care descrierea de mai jos se potriveste cu cautarea dumneavoastra.
Compania noasta se afla pe piata din anul 2007 si am crescut treptat, furnizand catre partenerii nostri cele mai noi echipamente si solutii in domeniul monitorizarii calitatii factorilor de mediu. Cu alte cuvinte suntem importatori de echipamente si tehnologie si cautam un/o coleg/a care sa ne ajute sa urmarim si sa derulam comenzile astfel incat clientii nostri sa fie cat mai multumiti de colaborarea cu noi.
Colegii din Departamentul Vanzari se ocupa de introducerea comenzilor in software-ul ERP pe care il avem implementat si de acolo incepe job-ul de procesare a comenzii, respectiv:
- Verificare necesar marfa si pregatire comenzi interne/ externe catre furnizori
- Urmarire stadiu confirmari de comanda si/ sau comenzi gata de livrare la furnizor
- Daca este cazul, organizare transport cu firmele de transport partenere
- Daca este cazul, pregatire acte de import/ export UE
- Emitere factura si acte de livrare conform cerintelor contractuale
- Verificare periodica a stadiului comenzilor clientilor astfel incat acestea sa nu depaseasca termenele de livrare contractate
- Comunicare cu furnizorii, partenerii si colegii din Departamentul Vanzari astfel incat comanda sa se finalizeze cu succes

Pentru toate acestea este necesara o persoana organizata, care are un minim de experienta in domeniul procesarii comenzilor, sa cunoasca limba engleza la nivel mediu/avansat precum si aplicatiile Office Outlook, Excel si Word. Deoarece domeniul nostru de activitate este unul de nisa, volumul de comenzi nu este foarte mare, insa fiecare comanda si fiecare client are particularitatile lui si necesita atentie si comunicare.

Pentru cele de mai sus, in afara de salariu, oferim:
- Un mediu de lucru deschis si optimist
- Program de lucru flexibil
- Bonuri de masa
- Cafea/ ceai excelente la birou
- Concedii si weekenduri adevarate - fara telefoane de serviciu, fara e-mailuri, fara noi deloc in perioada de odihna

Descrierea companiei

Envirotronic este specializata in echipamente si instrumentatie de masura si control on-line pentru monitorizarea proceselor in diverse industrii, a parametrilor de calitate ai apei in stati de epurare si tratare. Alte domenii: sisteme de senzori de testare si masura , sisteme avansate de achizitie date pentru industria automotive, universitati si institute de cercetare.

Publicat 11 apr. 2022 Reactualizat 11 mai 2022 Expiră 11 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.