Publicat 19 Feb 2019 | Reactualizat 19 Mar 2019 | Expiră 22 Mar 2019

Operator Printer EFI VUTEK H3, Q 5, FabriVu 340

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana organizata, dinamica, serioasa, responsabila, dispus la munca de echipa ce are experienta in GRAFICA -DTP precum si in operarea pe imprimante de indoor si outdoor Efi Vutek , Mimaki , Canon.
Cunostinte de soft necesare : suita Adobe, Corel.

Descrierea jobului

Realizarea comenzilor primite pe departament ceea ce presupune verificarea fisierelor, pregatirea acestora pentru print, printarea si dupa caz finisarea acestora

Beneficii :program luni-vineri de la 9-17.30, bonuri de masa, bonusuri in functie de performanta, decontare transport dupa caz, ore suplimentare platite, team-buildinguri.

Descrierea companiei

Firma Virandy Group , cunoscuta sub brandul HEADPRINT, deschide un nou punct de lucru in Ploiesti . Cautam operatori print si DTP pentru echipamente de ultima generatie EFI VUTEK si Mimaki.
Beneficii: bonuri de masa, asigurare medicala privata, specializari, team-buiding-uri, bonusuri anuale, decontare transport, toate negociate in urma interviului.

Expirat
Operator Printer EFI VUTEK H3, Q 5, FabriVu 340  -  SC HEADPRINT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close