Publicat 07 Feb 2021 | Reactualizat 28 Feb 2021 | Expiră 03 Mar 2021

Operator printare,plotare și multiplicare PRINTINK Solutions

1 post
Expirat
Cerinte:
- experienta in domeniul printurilor
- studii medii sau superioare;
- deschidere si interes pentru a invata lucruri noi;
- capacitate de lucru in echipa;
- atentie la detalii
- o buna comunicare cu clientii reprezinta un factor foarte important Descrierea jobului:
- printare color si alb negru
- scanare documente
- plotare si scanare planse
- multiplicare documente
- operatiuni cu casa de marcat
- vanzare obiecte birotica si papetarie Va livram produse publicitare impecabile, utilizand cele mai moderne echipamente de tiparire digitala si cele mai noi materiale de pe piata

Avand o experienta de peste 5 ani in domeniul serviciilor de printare si productie publicitara, suntem o tipografie digitala profesionista care detine solutiile necesare pentru livrarea unor imagini impecabile si a unor experiente inedite de culoare. Principalii diferentiatori ai companiei noastre sunt respectul, profesionalismul, competivitatea si rapiditatea.Prin intermediul tehnologiilor avansate de care dispunem, ne adresam cu preponderenta clientilor business carora le putem realiza o varietate mare de produse publicitare, articole personalizate, materiale promotionale si expozitionale necesare in activitatea zilnica sau sezoniera, in campaniile publicitare sau in cadrul evenimentelor.

www.printink.ro
Expirat
Operator printare,plotare și multiplicare PRINTINK Solutions  -  Daliomex S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close