Publicat 03 Iul 2017 | Reactualizat 03 Aug 2017 | Expiră 04 Aug 2017

Operator preluare comenzi - FULL TIME

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dorești să-ți începi cariera într-un startup de succes și să înveți cât mai multe dintr-un job?
Ne placem să credem că suntem smart, descurcăreți, plini de energie și întotdeauna în căutare de mai mult, mai bine. Dacă crezi că te potrivești profilului, merită să ne întâlnim!

Pentru acest job trebuie să știi să comunici, să te descurci binișor cu calculatorul (web, MS Excel), să comunici OK în engleză, și cel mai important: să nu-ți fie teamă să-ți asumi responsabilități - de la coordonarea livratorilor la rezolvarea cererilor clienților.

Descrierea jobului

Job-ul tău va fi să preiei comanda plasată de către client pe site sau telefonic, să te asiguri că restaurantul prepară produsele comandate și să aloci un livrator pentru livrarea comenzii. Vei coordona o echipă de 10 - 15 livratori cărora le vei aloca comenzile cât mai eficient și vei fi responsabil/-ă cu gestionarea comunicării atât cu livratorii, cu restaurantele partenere, cât și cu clientul, pentru a te asigura că fiecare comandă se livrează corect și la timp.

program de lucru FULL-TIME 40h (5 zile / saptamana, L-V)
- Salariu + bonus + bonuri de masa = 1500 lei net / lună
- prime de 2 ori pe an, în Iunie și Decembrie
- posibilitatea de a avansa în carieră după 1 an ca operator / operatoare

Descrierea companiei

Eat & Joy SRL prin intermediul site-ului www.caserola.ro livrează mâncare la domiciliu de la restaurante de top din București. Suntem activi pe piață din 2013, și în acest timp ne-am dezvoltat rapid concentrându-ne pe oferirea de servicii premium în special către clienți din mediul corporatist. Selectăm cu grijă restaurantele cu care colaborăm pentru a garanta calitatea mâncării, și selectăm de asemenea cu grijă persoanele pe care le aducem în echipă, pentru a oferi clienților întotdeauna servicii ireproșabile

Expirat
Operator preluare comenzi - FULL TIME  -  Eat & Joy SRL - caserola.ro