Operator Pregatire Utilaje

mateco - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 - 3400 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul idealIti place ce tine de zona tehnica in general si sa lucrezi cu utilaje? Esti atent la detalii iar in munca ta erorile si omisiunile nu-si au locul?
Ai un mod de lucru bine structurat si pui accent pe eficienta?
Iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?
Atunci … locul tau este la noi!

Descrierea jobului

Daca doresti sa te alaturi echipei noastre esti/ai:
- studii medii/profesionale
- experienta de lucru anterioara cu operarea utilajelor de lucru la inaltime si stivuitoare constituie avantaj- autorizatie stivuitorist constituie avantaj
- carnet conducere categ. B (avantaj)
- capacitatea de a invata si folosi aplicatii pentru telefonul mobil
- persoana dinamica, cu spirit de initiativa, orientata spre rezultate
- abilitati de lucru in echipa

Descrierea jobului

Te asteptam in echipa noastra pentru a te ocupa de:
- pregatirea utilajelor de lucru la inaltime si a stivuitoarelor pentru incarcarea in masini de mare tonaj in vederea transportarii catre client
- intocmirea proceselor verbale in format digital in aplicatia de pe telefonul mobil pentru livrarea si receptia utilajelor
- manevrarea utilajelor in incinta curtii exterioare a punctului de lucru si urcarea/coborarea lor in/din masinile de transport
- intretinerea (spalarea) utilajelor returnate la finalizarea perioadei de inchiriere
- curatarea rampei de spalat si a ariei de lucru

Iti oferim:
- salariu motivant
- plata orelor suplimentare cu sporurile aferente conform legislatiei in vigoare
- bonusuri de performanta individuala si de echipa
- tichete de masa
- decont transport (100 lei/luna)
- cursuri de dezvoltare personala si profesionala
- zi libera platita de ziua de nastere

Descrierea companiei

Industrial Access, sub noul sau brand mateco, este cea mai mare si dinamica companie de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime din Romania. Industrial Access face parte (din 2016) din grupul international mateco, controlat de TVH Belgia, aflat intr-o continua expansiune, fiind prezent pe piata de inchirieri de echipamente din Europa, America Latina si Asia(cu o flota de pestede echipamente).

Infiintata in 2005 Industrial Access a avut o crestere rapida, de la o mica companie antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

mateco Romania detine pe piata locala o flota larga de echipamente premium: platforme de acces si lucru la inaltime, echipamente terasiere, excavatoare si compactoare, sisteme de garduri si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, scule de mica mecanizare pentru santierele de constructii.

Cu o flota de peste 4000 de utilaje, cu peste 26 de locatii in Romania, Bulgaria si Moldova, cu o echipa prefesionista (peste 50 de tehnicieni proprii si mai bine de 30 de tehnicieni subcontractati), cu ecosistem digital complet (aplicatii mobile dedicate, portal clienti, etc.), urmarim un singur obiectiv: sa oferim solutii si servicii transparente, complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.

Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 16 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.