Publicat 02 Mai 2019 | Reactualizat 01 Iun 2019 | Expiră 02 Iun 2019

OPERATOR PREGATIRE / ASAMBLARE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dezvoltam, deci te asteptam in echipa noastra, daca:
- esti absolvent de scoala profesionala, liceu sau colegiu tehnic.
- ai o experienta minima in asamblare/montaj sau in mediu de productie - dar nu este obligatoriu, poate insa constitui un avantaj.
- daca ai disponibilitate pentru program de lucru in trei schimburi; spirit de observație, disciplina
- si daca ai seriozitate, minuţiozitate, gândire logică, tenacitate, autonomie, capacitate de reacţie, rezistenţă la stres.
Vei beneficia de instruire la locul de munca.

Descrierea jobului

Atributii si responsabilitati specifice locului de munca mentionat:
- pregateste produsele, identifica si asambleaza componentele electrice, electronice si mecanice.
- realizeaza conexiunile conform schemei / specificatiei tehnice, daca este cazul.
- manipuleaza si transporta materiale, scule, etc., din zonele de stocare la postul de lucru.

Disponibilitate pentru program de lucru in trei schimburi;

Descrierea companiei

Ophir Optics S.R.L. /https://www.ophiropt.com/opr
Despre Ophir România
Înființată în anul 2011, fabrica Ophir din București - România, cu o suprafață totală de 3.000 de metri pătrați și 100 de angajați specialiști în optică, este o filială a Grupului Ophir Optics, o companie MKS (NASDAK: MKSI). Ophir România produce o gamă largă de componente optice si subansamble de înaltă performanță pentru aplicații in UV, VISIBIL, SWIR, IR și pentru lasere taiere de mare putere (1 μm fiber lasers) pentru domeniul apărării, comercial, industria de taiere si prelucrare a metalelor și segmentul automotive.

Tehnologii
Ophir utilizează o mare varietate de tehnici de acoperire, inclusiv PVD (cu rezistență de încălzire și tun de electroni), IAD (tun cu ioni) și PECVD (depunere chimică în fază de vapori intensificată prin plasmă). Acoperirile AR cu rezistenta ridicata la abraziune includ mai multe tipuri de depuneri de carbon dur care asigură durabilitate maximă, un nivel maxim de transmisie a energiei și un grad extrem de scăzut de reflexie.
Utilizând metode de prelucrare prin comanda numerica CNC, producem componente optice, inclusiv elemente sferice, plan-paralele, domuri, prisme și oglinzi dintr-o gamă largă de materii prime, în spectrul IR si VIS.
De asemenea, dispunem de cele mai avansate mașini de prelucrare prin tehnologia diamond turning si fly-cutting, care imbinate cu tehnologia de producție a lentilelor de difracție asferice, brevetată de noi, realizăm cele mai ridicate niveluri de precizie și de calitate a suprafețelor pentru o mare varietate de substraturi, între care: germaniu (Ge), siliciu (Si), sulfura de zinc (ZnS), selenura de zinc (ZnSe) și florura de calciu (CaF2)

Capabilități pentru realizarea componentelor optice pentru fiber LASER

Expirat
OPERATOR PREGATIRE / ASAMBLARE  -  Ophir Optics S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close