OPERATOR PERSONALIZARE TEXTILE IMBRACAMINTE

T T Invest SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Studii
Salariu 2500 - 3500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal are cunostinte minime in Corel Draw. (Nu este obligatoriu). Este punctual. Cunostinte minime operare calculator. Cu disponibilitate pe perioada nedeterminata. Totodata intreg procesul de personalizare se poate invata la locul de munca.

Descrierea jobului

Jobul consta din personalizarea echipamenteleor de lucru produse de firma noastra prin transfer termic si fotoprint. Trebuie decupate personalizarile prin 2 metode iar apoi aplicate prin transfer termic, cu presa pe echipamente textile. Jobul este full time dar se poate aplica si pe part time. Colectiv de colegi tineri.

Descrierea companiei

Fima noastra activeaza in domeniul de echipamete de lucru si protectie de 20 ani. Colectiv tiner de aprox 40 persoane. Producem, personalizam si comercializam toata gama de echipamente de lucru si protectie. Suntem situati in zona semicentrala din Clu, cu acces de transport public la o distanta de 30 m. www.ttinvestsrl.ro
Publicat 29 iun. 2022 Expiră 29 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.