Publicat 03 Sep 2020 | Reactualizat 24 Sep 2020 | Expiră 03 Oct 2020

Operator PC - introducere, validare si prelucrare date

1 post

Candidatul ideal

Persoana cu experienta in domeniul notarial-redactare, prezenta placuta, optimista, activa, deschisa spre munca, operare pc-tehnoredactare etc. Nefumator. Disponibilitate program de lucru extins, efort intelectual, capacitate buna de concentrare. Aptitudini relationare interumana.
Se considera un avantaj net - prin interesul manifestat si efortul suplimentar depus - prezenta personala a aplicantilor cu un CV la sediul biroului nostru notarial in vederea prezentarii si sustinerii unui interviu preliminar.

Descrierea jobului

Redactarea de proiecte de inscrisuri cu conţinut juridic prevazute de Legea 36/1995 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Inscrierea operatiunilor notariale in registrele obligatorii, arhivare documente, informarea despre cerintele legale care trebuiesc respectate de catre clienti si despre documentele pe care acestia trebuie sa le prezinte.

Descrierea companiei

Biroul Individual Notarial Stoica Andrei funcţionează prin recunoaşterea şi respectarea în întreaga activitate a următoarelor principii:
al echidistanţei şi imparţialităţii faţă de solicitanţii actului notarial;
al adevărului, echităţii şi bunei credinţe;
al legalităţii actului şi procedurilor notariale;
al confidenţialităţii activităţii desfăşurată de notarul public, si nu in ultimul rand,
principiul libertăţii contractuale, circumscris ordinii pozitive de drept şi bunelor moravuri.

Operator PC - introducere, validare si prelucrare date  -  Birou Individual Notarial Stoica Andrei

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close