de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Mar 2019 | Reactualizat 05 Apr 2019 | Expiră 08 Apr 2019

Operator PC_Bacau

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco lider national in domeniul resurselor umane, recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala de logistica si transport_Operator PC.

Cerinte:
Experienta profesionala:min.1 an pe un post similar
Absolvent studii medii
Cunostinte operare PC: Excel, Word, Outlook
Limba Engleza: nivel mediu
Persoana bine organizata, responsabila atenta la detalii, comunicativa, spirit de echipa si cu o buna putere de concentrare.

Descrierea jobului

Efectueaza operatiuni de incarcare_descarcare_retur al stocurilor in sistemul de operare electronic pentru punctul de lucru asociat si pentru agenti
Confirma in sistemul de operare primirea stocurilor in depozit - reprezentand receptia produselor in depozitul respectiv
Participa la verificarea inventarului si completeaza documentele aferente
Realizeaza activitatile de corectie a stocurilor intre sistem si stoc fizic
Informeaza colegii care nu au acces la computere cu privire la noutatile relevante primite pe adresa de mail a filialei
Asigura buna desfasurare a activitatilor privind operatiunile specifice finalului de luna
Respecta regulamentul de ordine interioara
Respecta procedurile si instructiunile de lucru.


Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, inregistreaza-ti CV-ul în baza de date Adecco, aici: http://adec.co/uHfNQx

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Expirat
Operator PC_Bacau  -  SC ADECCO RESURSE UMANE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close