Publicat 04 Ian 2017 | Reactualizat 04 Feb 2017 | Expiră 05 Feb 2017

OPERATOR PARIURI SPORTIVE / CASIER

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Hai in echipa noastra!

Suntem o societate de origine austriaca lider de piață în afaceri de operare și producție a jocurilor de noroc din România,
Avem nevoie de tine in cadrul salilor de joc ADMIRAL in domeniul jocurilor de noroc si in cadrul Agentiilor TIP & CASH, in domeniul pariurilor sportive!

Cerinte minime obligatorii:
- Studii medii
- Cunostinte operare PC;
-Atitudine orientata catre client;
- Constituie avantaj cunoasterea unei limbi straine;
- Persoana sociabila, comunicativa, implicata.

Descrierea jobului

Descrierea jobului
- Emite tichete de pariuri intr-un sistem informatic specific;
- Efectueaza plati catre clienti si tine evidenta acestora pe formularele specifice;
- Intocmeste si tine evidenta contabila a operatiunilor de incasari/plati si gestioneaza documentele financiar – contabile aferente acestora.

Oferta (bonusuri, beneficii):
- Pachet salarial motivant,
- Tichete de masa,
- Program flexibil,
- Oportunitate de dezvoltare profesională;
- Lucru intr-un mediu tanar.

Descrierea companiei

GRUPUL DE COMPANII NOVOMATIC din ROMANIA

Scurt istoric

1980 - Se infiinteaza NOVOMATIC Group of Companies, grup care in prezent are peste 23.000 angajati, exporta echipamente de joc in aproximativ 80 de tari si este operatorul a peste 1500 de locatii din 50 de tari.

1990 - NOVOMATIC intra pe piata romaneasca;

2000 - Intertop S.R.L., organizator de jocuri de noroc in salile ADMIRAL, devine reprezentanta a NOVOMATIC in Romania. In prezent, Intertop S.R.L. asigura peste 700 de locuri de munca;

2005 - Novo Investment Ro S.R.L., companie ce desfasoara activitatea de vanzare si inchiriere a echipamentelor de joc ale grupului NOVOMATIC, devine cea de-a doua reprezentanta a grupului;

2013 - Novo VLTech Solutions S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2014 - Fenikss Slots S.R.L., organizator de jocuri de noroc, se alatura grupului;

2015 - Bet Master S.R.L. devine reprezentanta grupului ca operator de pariuri sportive in cota fixa, introducand pe aceasta piata noile terminale de pariuri Tip&Cash.

 

Grupul de companii NOVOMATIC din România a activat cu succes pe piața românească în ultimii 25 de ani iar astăzi operează aproximativ 2.000 de aparate, în mai mult de 100 de săli de jocuri de noroc și agentii de pariuri, din întreaga țară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 1.300 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți si opereaza in parteneriat in jur de 5000 de terminale de videoloterie (VLT), in aproximativ 1400 de locatii.

Compania este lider de piață în afaceri de operare și producție a jocurilor de noroc din România iar în martie 2015, a lansat la nivel național un nou operator care propulsează segmentul de pariuri sportive la un nou nivel, prin utilizarea unei tehnologii revoluționare pentru terminalele automate de pariuri si a amplasat pana in prezent peste 200 de terminale de pariuri sub numele mărcii de renume internațional TIP & CASH a Grupului NOVOMATIC.

Pentru viitor grupul NOVOMATIC își propune să își consolideze poziția de lider in producția de echipamente de jocuri de noroc in Europa și să devină cel mai mare concern din lume pe piața jocurilor de noroc.

Implicarea in industria jocurilor de noroc, un accent constant pe cerințele clientului, precum și standarde tehnologice de înaltă calitate și o conștientizare activă a responsabilităților sale sociale au condus la dezvoltarea strategică a grupului de companii NOVOMATIC în toată Europa și în teritoriile internaționale selectate.

Expirat
OPERATOR PARIURI SPORTIVE / CASIER  -  S.C. Intertop S.R.L.