Publicat 09 Ian 2020 | Reactualizat 16 Ian 2020 | Expiră 08 Feb 2020

Operator Mini Excavator / Excavatorist sub 3 tone

3 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 6 luni experiență în muncă

Candidatul ideal

Studii necesare, aptitudini si calificari
Vorbitor de limba engleza sau cunoscator al limbii engleze.
Aptitudinea de lucra ca parte dintr-o echipa si personal motivat.
Fiecare echipa va fi formata din 3 membri si trebuie sa contina obligatoriu:
-un membru al echipei sa detina licenta SLG(Signing Lighting and Guarding) de 3 zile (cursul poate fi pus la dispozitie de angajator).
-un membru al echipei sa detina licenta LUGS(Location of Underground Services Training) (cursul poate fi pus la dispozitie de angajator).
-un membru al echipe trebuie sa detina permis de conducere categoria B+E sau C+E -OBLIGATORIU-.
Experienta operare mini excavator -OBLIGATORIU-
Orice curs sau certificare este suportat de angajator.

Descrierea jobului

Sumarul jobului
Defusion Utility Services Irlanda cauta sa angajeze full time operatori permanenti care sa isi desfasoare activitatea in Irlanda. Aici veti lucra la unele dintre cele mai mari contracte de telecomunicatii si civile din Europa ajutand astfel la constructia noilor generatii de retele de broadband.
Cautam operatori experimentati care sa lucreze la reteau de fibra optica.

Tipul jobului/Categorii
Raportand supervizorului veti lucra in echipe formate din 3 lucratori , fiind responsabili pentru indeplinirea zilnica a sarcinilor si totodata pentru manevrarea materialelor si echipamentelor pe site. Candidatul ideal va face parte dintr-o echipa de success si in permanenta dezvoltare si totodata postul va ofera posibilitati nelimitate pentru dezvoltarea unei cariere personale in industria telecomunicatiilor.

Beneficii
• Preturi excelente (venituri intre 30.000 si 45.000 euro pe an)
• Punerea la dispozitie a masinilor de companie/unelte/material/echipamente si combustibil.
• Instruirea necesara acestei functii va fi pusa la dispozitie.
• Cazarea va fi pusa la dispozitie pentru primele 3 luni
Tipul jobului:full-time.

Descrierea companiei

Sumarul jobului
Defusion Utility Services Irlanda cauta sa angajeze full time operatori permanenti care sa isi desfasoare activitatea in Irlanda. Aici veti lucra la unele dintre cele mai mari contracte de telecomunicatii si civile din Europa ajutand astfel la constructia noilor generatii de retele de broadband.
Cautam operatori experimentati care sa lucreze la reteau de fibra irlandeza.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator Mini Excavator / Excavatorist sub 3 tone  -  Defusion Ireland Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close