Publicat 21 Nov 2017 | Expiră 22 Dec 2017

OPERATOR MAȘINI FORESTIERE

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Some experience in Forest Machine Operations

Descrierea jobului

OPERATOR MAȘINI FORESTIERE

La J.D. Irving, Limited oferim oportunități de carieră nelimitate într-un mediu cooperant bazat pe echipă și vă ajutăm să vă atingeți obiectivele profesionale prin continue oportunități de dezvoltare. Ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă și folosim tehnologia de vârf. Veniți alături de noi pentru a vă dezvolta cariera!

Doriți să aflați mai multe despre JDI? https://www.jdirving.com/
J.D. Irving, Limited, Divizia Woodlands caută în prezent candidați pentru funcția de Operator Mașini Forestiere. Locurile de muncă se află în centrul și sudul New Brunswick din estul Canadei și sunt în subordinea Supraveghetorului Recoltare. Operatorul Mașini Forestiere este însărcinat să furnizeze fabricile noastre cu lemnul de care au nevoie pentru a fabrica produse de înaltă calitate, care sunt vândute clienților din întreaga Americă de Nord. Se așteaptă ca aceștia să opereze mașina forestieră într-un mod sigur, eficient și productiv, în conformitate cu cele mai Bune Practici de Management ale J.D. Irving, Limited.

Aptitudini:
Nivelul de Educație Necesar:

Minim diplomă de absolvire a Liceului
Certificatul de Operator Mașini Forestiere este considerat un avantaj
Certificatul de Mecanic Mașini Grele este considerat un avantaj

Ani Necesari de Experiență: sunt necesari peste 3 ani de operare a mașinilor forestiereResponsabilități Principale:
Operarea mașinii forestiere într-o manieră sigură, eficientă și productivă, în conformitate cu cele mai Bune Practici de Management ale J.D. Irving, Limited
Menținerea obiectivelor de productivitate, de producție și de utilizare
Efectuarea întreținerii zilnice și a reparațiilor necesare
Candidatul trebuie să fie dispus să se mute la locația locului de muncă
Candidatul trebuie să fie dispus să participe la sesiuni de instruire și formare referitoare la cele mai Bune Practici de Management ale J.D. Irving, LimitedNumărul de Locuri de Muncă: Multiple

Locațiile Locurilor de Muncă: Locurile de muncă există în mai multe locații din provincia canadiană New Brunswick.

New Brunswick este amplasat sub Peninsula Gaspé din Quebec și lângă statul Maine. New Brunswick are coaste sculptate de cele mai mari valuri din lume, râuri magnifice, terenuri agricole și păduri luxuriante. Indiferent dacă preferați comunitățile din orașele mici sau facilitățile orașelor mari, recreere orientată spre familie sau un mediu artistic și cultural înfloritor, New Brunswick, Canada oferă o calitate a vieții care cu siguranță se potrivește stilul dumneavoastră de viață.

Vreți să Aflați mai Multe despre New Brunswick? http://www2.gnb.ca/content/gnb/en/corporate/promo/careers_in_healthcare/LivingInNB.html

Salariu pe Oră: 20,00$ pe oră (dolari canadieni)

Termeni de Angajare: Funcție permanentă.

Pentru a Aplica pentru această Oportunitate de Carieră:

https://careers.jdirving.com/jobs/forest-machine-operators-5155

Vom călători în Europa în următoarele câteva săptămâni pentru a efectua interviuri.

Pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile noastre, dați clic aici.J.D. Irving, Limited, Divizia Woodlands se angajează să respecte principiul egalității șanselor în practicile sale de angajare și să ofere tuturor angajaților un mediu fără discriminare și hărțuire.

Descrierea companiei

Founded in 1882, J.D. Irving, Limited (JDI) has operations in Canada and the United States. We are a team of 15,000 dedicated employees, with business units in:

Agriculture
Construction & Equipment
Consumer Products
Hydro Energy
Food
Forestry & Forestry Products
Retail & Distribution
Shipbuilding & Industrial Fabrication
Transportation & Logistics

Since our inception 135 years ago, our employees continue to build JDI into a diverse group of performance-driven enterprises. It is through our dedicated team using the best practices to make the best products that enable us to better serve our customers - at home and around the globe.

Our growth is driven by a set of consistent fundamental values through the years:

Uncompromising quality in making our products and committed service to our valued customers
An unwavering focus on continuous improvement and innovation in our diverse businesses
And a responsibility to make a positive difference in our communities, where we are proud to live and work, as well as to the health of the land, air and water that sustains our world.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

OPERATOR MAȘINI FORESTIERE  -  J.D. Irving

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close