Publicat 20 Feb 2019 | Reactualizat 06 Mar 2019 | Expiră 06 Mar 2019

Operator maşină însăcuit

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Societatea HeidelbergCement România organizează un proces de selecție pentru ocuparea unui post vacant de Operator maşină însăcuit, pentru Fabrica de ciment Chişcădaga, jud. Hunedoara.

Cerințele postului
Studii:
- absolvent şcoală profesională / liceu, calificare în domeniul electric;
- experienţă minim 1 an în domeniul electric;
- deţinerea autorizaţiei de stivuitorist constituie avantaj.

Cunoștințe și abilități necesare:
- flexibilitate și adaptabilitate;
- punctualitate, seriozitate și corectitudine;
- etică profesională;
- bune abilități de comunicare și lucru în echipă.

Descrierea jobului

Principalele responsabilități
- supraveghează funcționarea mașinii de însăcuit Rotopacker, a aplicatorului de saci și benzile de transport de la mașină la banda lungă, asigurând însăcuirea corespunzătoare a cimentului, în condiții de siguranță și la parametrii corespunzători;
- efectuează periodic și răspunde de precizia etalonărilor la cântarele de la mașina de însăcuit în vederea obținerii unei greutăți corespunzătoare a sacilor încărcați cu ciment;
- asigură funcționarea aparatului de inscripțonat saci (ștampila) și modifică datele referitoare la lotul de ciment însăcuit.

În cazul în care considerați că îndepliniți cerințele de mai sus și sunteți interesat/ă de acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs., până la data de 28 februarie 2019.

Doar candidaţii care corespund profilului comunicat vor fi contactaţi.

Descrierea companiei

HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement.

HeidelbergCement România SA deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate.

Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.

Expirat
Operator maşină însăcuit  -  HeidelbergCement România S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close