OPERATOR LOGISTICA

HOYA LENS ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Persoana integra, cu capacitate dе organizare, analiza, atentie distributiva, spirit analitic, capabila sa lucreze cu termene limita si volume diferite dе munca, adaptabila.
Bun lucrator in echipa, dar si capabil sa lucreze independent in rezolvarea sarcinilor
Cunostinte operare PC
Excel nivel mediu

Descrierea jobului

Preiа comenzilе de marfuri venitе de la Departаmеntul Customer Servicе.
Gеstioneаza miscarile dе mаrfа in conformitаte cu comеnzilе lansatе de clienti, si facturile emise pentru clienti.
Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa
Participa activ la operatiunile de incarcare/ descarcare a marfii la/din magazia firmei
Realizeaza receptia cantitativa si calitativa a intrarilor de marfa, verificand corectitudinea facturii furnizorului versus continutul coletului si ca marfa sa fie sigilata la momentul receptiei.
Verifica marfa de la furnizor in conformitate cu comanda lansata catre acesta, introduce in sistemul informatic de gestiune factura pentru achizitia de marfa de la furnior si creeaza NIR-ul aferent.
Pastreaza legatura cu furnizorii si cu firmele de curierat utilizate pentru a urmari statusul livrarilor de marfa.
Participa la inventarul periodic de marfa.
Efectueaza transferurile de marfa din stocul central catre alte gestiuni si retur.
Emite avize de expeditie pentru marfurile ce parasesc firma, in conditiile prevazute de lege si pastreaza evidenta acestora cu semnaturile de predare/primire la zi
Listeaza documentele fiscale ce insotesc marfa si le transmite clientului, si preda marfa clientului in conformitate.

Descrierea companiei

Hoya Corporation si Hoya Vision Care
Hoya Vision Care producator mondial de lentile de ochelari si produse optice. Motto-ul nostru " We care about your eyes" este tradus in obiective de calitate de top, design-uri avansate de lentile si servicii excelente pentru purtatorii de ochelari si pentru opticieni deopotriva. Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, si lider in furnizarea produselor inovative high tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii.

Hoya Lens Romania
In anul 2013, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a dezvolta marca Hoya si de a asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Echipa Hoya Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta si este capabila sa ofere consultanta de specialitate partenerilor sai. si se completeaza excelent pentru a oferi servicii etalon pe piata din Romania.
Ca fosti reprezentanti ai partenerului local, suntem mandri ca am fost selectati pentru a continua operatiunile Hoya in lume.
Ne-am straduit intotdeauna sa reprezentam Hoya cu profesionalism, iar rata de conversie vorbeste despre loialitatea clientilor nostri fata de Hoya si fata de noi.
www.hoya.ro.
Publicat 21 sept. 2021 Reactualizat 19 oct. 2021 Expiră 21 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos