Publicat 09 Iun 2020 | Expiră 10 Iul 2020

OPERATOR LINIE PRODUCTIE

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist.

Descrierea jobului

Responsabilități principale:
-Operează utilaje de producție automate conform planului de producție al companiei;
-Execută toate activitățile necesare pentru a opera utilajul alocat, inclusiv solicitări de materiale necesare în timpul producţiei;
-Execută toate verificările de calitate aşa cum sunt definite în instrucţiunile de lucru;
-Alimentează utilajul cu materiale și menţine locul de muncă ordonat şi curat.

Cerințe:
-Studii medii tehnice/școală profesională;
-Seriozitate;
-Disponibilitate la program în schimburi.

Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare prin preluarea marcii Granini, produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.

Expirat
OPERATOR LINIE PRODUCTIE  -  TUBORG -SC United Romanian Breweries Bereprod SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close