Operator la fabricarea berii

Bergenbier S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii: minim 10 clase (de preferat profil tehnic);
- Competențe tehnice;
- Cunoștințe în operarea și întreținerea echipamentelor industriale;
- Cunoștințele de operare mașini și utilaje reprezintă un avantaj;
- Cunoașterea sistemului de management al calității;
- Experiență minim 6 luni în producție/fabrică;
- Experiența în domeniul alimentar reprezintă un avantaj;
- Capacitate de analiză pentru menținerea procesului de fabricație sub control;
- Cursurile de Igienă, HACCP - reprezintă un avantaj;
- Cunoștințe de operare calculator;
- Cunoștințele de limba engleză reprezintă un avantaj;
- Disponibilitate pentru a lucra în schimburi (de tipul tură continuă 12-24 (12 ore lucrate zi-24 ore libere-12 ore lucrate noapte-48 ore libere) sau de tipul 8-16 (schimbul I, II sau III)).

Descrierea jobului

- Operarea instalațiilor specifice departamentului, urmărirea, înregistrarea și interpretarea datelor aferente procesului de fabricare a berii în conformitate cu cerințele sistemului de management al fabricii și cerințelor legale;
- Supravegherea tuturor operațiilor legate de procesul de producție conform specificațiilor prin intermediul sistemelor controlate de calculator în vederea menținerii parametrilor de calitate conform standardelor;
- Schimbarea pieselor de format și a programului în cazul trecerii de la un brand la altul; Intervenție asupra reglajelor/ajustajelor mecanice;
- Operațiuni de întreținere curentă și pe cele cuprinse în programul de lubrefiere;
- Analizarea probelor de soluții de spălare și produs;
- Identificarea și raportarea tuturor neconformităților;
- Raportarea apariției unei probleme majore care poate afecta parametrii de calitate ai produsului sau planul de producție;
- Asigurarea informării supervizorul sau a echipei de întreținere în timp util dacă apar defecțiuni ale echipamentelor;
- Asigurarea curățeniei suprafeței de producție și a echipamentelor;
- Completarea cu acuratețe a formularelor din sistemul de management;
- Oferirea de suport la planificarea producției pentru secția în care este repartizat.


Beneficii:
- tichete de masă (val. 20 RON/zi);
- bonus lunar în funcție de performanță;
- asigurare de viață;
- servicii medicale private;
- primă de vacanță;
- primă de Crăciun.

Descrierea companiei

Noi, cei de la Bergenbier suntem berari de excepție, producători de cariere extraordinare! Dacă simți că lumea e plină de oportunități spumoase, ai ajuns în locul potrivit. Aici, la Bergenbier, talentul tău face carieră! Brandurile noastre încântă milioane de oameni, avem o istorie îndelungată, o misiune/viziune modernă și oportunități nelimitate de a modela viitorul berii.

Credem în posibilitățile de ascensiune în carieră prin maparea corectă a abilităților în comparație cu dezvoltarea verticală deoarece traseul profesional al fiecăruia este diferit, iar atât profunzimea, cât și amploarea experienței sunt valoroase. La Bergenbier oferim oportunități flexibile de dezvoltare pe baza aspirațiilor și aptitudinilor fiecăruia.

La Bergenbier, berea ne apropie, iar diferențele dintre noi ne fac mai puternici. Înțelegem faptul că fiecare persoană are drumul său unic, istoricul său și experiențele unice și de aceea stimulăm diversitatea culturală în fiecare zi prin modul în care conducem, gestionăm afacerea și îi dezvoltăm pe ceilalți. Prețuim stilurile și perspectivele diverse care ne ajută să inovăm - îndeplinind nevoile clienților astăzi și anticipându-le pe cele pe care le vor avea mâine.

Ca și angajat, vei avea un plan de dezvoltare stabilit împreună cu ajutorul managerului care să-ți dezvolte aptitudinile, având la bază sarcini cu timp redus de realizare, oportunități de leadership, dar și feedback continuu.

Îți place berea? Lucrează alături de noi, pentru Bergenbier! Carierele noastre sunt distractive, captivante, și au ceva în plus. Mai mult, suntem singura familie de berari din lume. Așadar, vei simți că faci parte din familie. Alătură-te Bergenbier pentru a afla mai multe despre diferitele cariere și oportunități care fac compania și oamenii noștri atât de speciali.

Dar hai sa te cunoastem si vei afla totul despre noi, despre echipa si cultura Bergenbier!

Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 25 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.