Operator introducere, validare si prelucrare date

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Persoana cu prezenta placuta, serioasa, loiala, optimista, activa, deschisa spre munca si acumulare de noi cunostinte, operare pc-tehnoredactare etc. Disponibilitate program de lucru extins, efort intelectual, capacitate buna de concentrare. Aptitudini relationare interumana.
Se va considera un avantaj net - prin interesul manifestat si efortul suplimentar depus - prezenta personala a aplicantilor cu un CV la sediul biroului nostru notarial in vederea prezentarii si sustinerii unui interviu preliminar.

Descrierea jobului

Redactarea de proiecte de inscrisuri cu conţinut juridic;
Inscrierea operatiunilor notariale in registrele obligatorii, arhivare documente, reprezentarea pe teren a Biroului Notarial in relatiile cu diferite institutii precum OCPI BCF Constanta (cadastru), Serviciile de impozite si taxe locale (fisc)., bancile si departamentul contabil al biroului notarial, intocmind documentatia necesara, colectand, depunand si obtinand in acest sens, toate documentele solicitate de catre aceste institutii; asigurarea coordonarii si bunei desfasurari a intregii activitati administrative din cadrul biroului, asigurand in acest sens si activitatile de protocol ale biroului; informarea despre cerintele legale care trebuiesc respectate de catre clienti si despre documentele pe care acestia trebuie sa le prezinte.
Efectuarea operaţiunilor privind primirea, inregistrarea şi expedierea corespondenţei, inregistrarea şi indosarierea actelor, păstrarea registrelor, precum şi alte lucrări cu caracter auxililiar, necesare bunei desfăşurări a activităţii notariale.
Reprezentarea pe teren a Biroului Notarial in relatiile cu diferite institutii precum OCPI BCF Constanta (cadastru), Serviciile de impozite si taxe locale (fisc).

Descrierea companiei

Biroul Notarului Public Stoica Andrei funcţionează prin recunoaşterea şi respectarea în întreaga activitate a următoarelor principii:
al echidistanţei şi imparţialităţii faţă de solicitanţii actului notarial;
al adevărului, echităţii şi bunei credinţe;
al legalităţii actului şi procedurilor notariale;
al confidenţialităţii activităţii desfăşurată de notarul public, si nu in ultimul rand,
principiul libertăţii contractuale, circumscris ordinii pozitive de drept şi bunelor moravuri.
Publicat 28 sept. 2021 Reactualizat 26 oct. 2021 Expiră 28 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos