Operator introducere-validare date

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

* Studii medii/superioare de contabilitate primara;
* Cunostinte de operare PC - MS Office;
* Orientare catre eficienta, initiativa personala, capacitate de organizare, atentie la detalii si o gandire analitica, abilitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa, adaptabilitate, flexibilitate.

Descrierea jobului

* Primeste actele care stau la baza achizitiei deseurilor si verifica corectitudinea intocmirii acestora (aviz de expeditie,formulare de transport, factura fiscala sau buletin de identitate in cazul persoanelor fizice). In cazul in care constata deficiente in completarea lor le restituie pentru corectare sau completarea datelor lipsa.
* Efectueaza cantarirea mijlocului de transport al deseurilor in toate ipostazele (plin, gol, cantariri partiale). In cazul cantaririlor partiale elibereaza catre magazii spre completare, bonul de inregistrare a sortimentelor pe calitati si stabileste prin cantariri repetate cantitatile din fiecare sortiment.
* Elibereaza bonul de cantar in doua exemplare, din care unul se da furnizorului si unul se anexeaza la documentele de plata. In cazul persoanelor fizice, elibereaza bonul de cantar, completeaza adeverinta de primire si plata pe baza documentului de identitate al persoanei, intocmeste nota de plata in numerar
* Raspunde de intocmirea raportului zilnic si a celui lunar privind intrarile de deseuri, pe grupe generale si pe fiecare sortiment in cadrul grupelor generale, pe care il inainteaza conducerii societatii comerciale; intocmeste zilnic borderoul cu achizitiile de la persoane fizice.
* Are obligatia verificarii valabilitatii facturilor originale, in sensul ca acestea sa fie completate corect, la toate rubricile si cu toate datele,
* Intocmeste ,inregistreaza in programul de gestiune, listeaza si semneaza nota de intrare – receptie a deseurilor;
* Raspunde de verificarea documentelor primite prin delegat;
* Raspunde de intocmirea si eliberarea tuturor documentelor insotitoare in cazul livrarilor de deseuri cu mijloace de transport auto la beneficiari, respectiv bon de cantar, aviz de expeditie, factura fiscala, certificate de calitate, certificate de conformitate, formulare de transport;
* Asigura pastrarea si arhivarea tuturor documentelor justificative care au stat la baza inregistrarilor in evidenta contabila si/sau gestionara.

Descrierea companiei

Rematholding colecteaza , recicleaza si valorifica eficient deseurile pentru a le introduce in circuitul de materii prime , in conformitate cu standardele internationale de calitate.

Timp de peste 18 ani, Rematholding a investit in solutii inovatoare de reciclare , avand ca motivatii principale: calitatea, respectul pentru mediu, diversitatea si grija pentru oameni.

Misiunea noastra principala este de a incetini procesul de degradare al mediului inconjurator prin pomovarea economiei circulare.

Procesele noastre de reciclare corespund reglementarilor in vigoare fiind atinse tintele de reciclare pentru tipurile de deseuri pe care le colectam.

Ne straduim sa raspundem nevoilor clientilor, fara a renunta la valorile pe care ni le-am stabilit.

Lucram in echipa, cu obiective si valori comune, si suntem in permanenta orientati catre performanta, autoperfectionare si autodepasire.

Echipa este foarte importanta pentru noi si o extindem in permanta cu noi colegi – studenţi, tineri profesionişti, specialişti sau manageri. Căutăm oameni care sunt capabili să dezvolte relatii de lunga durata, bazate pe incredere, au atitudine pozitiva si simtul responsabilitatii, competitivi, curajosi si cu spirit de initiativa.

Publicat 29 iun. 2022 Expiră 29 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.