Operator introducere date

TARGUL CARTII SRL - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce vrei să te faci când vei fi mare?
"Alege un job care îţi place şi nu va mai trebui să munceşti nicio zi în viaţa ta", a gândit Confucius în urmă cu mii dе ani. Dacă te atrage Lumea Cărților și ți-ar plăcea să lucrezi în compania personajelor dе poveste, vino să faci parte din echipa noastră! Căutăm un Magician al cuvintelor (Operator introducere date) care să mențină pacea și fericirea la Târgul Cărții.

Descrierea jobului

Magician al cuvintelor (Operator introducere date)
Dacă vrei să schimbi lumea, nu trebuie să porți pelerină, ci să ai la îndemână o tastatură. Pentru că ești magician, stăpânești tainele cuvintelor și degetele tale cunosc locul fiecărei litere. Iată ce va trebui să faci:
- să introduci datele cărților în sistem;
- să corectezi erorile întâlnite.
Ne-ar plăcea să fii o persoană responsabilă, atentă la detalii și să nu te sperie activitățile repetitive.

Descrierea companiei

Înființat în 2012, TargulCartii, librarie și anticariat electronic, pune la dispoziția cititorilor cărți din variate domenii de interes, publicate de numeroase edituri prestigioase din România.
Obiectivul TargulCartii este de a promova arta și știinta prin intermediul multitudinii de carți noi și vechi oferite spre vânzare - pagini de beletristică, tehnică, enciclopedii, dicționare, critică și studii, carte pentru copii și altele.
Publicat 8 nov. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.