Publicat 16 Feb 2019 | Expiră 19 Mar 2019

Operator introducere date

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana energica, organizata, cu cunostinte avansate in Microsoft Excell si Internet, cunostintele de baza in fotografie si Photoshop reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

Activitatea jobului consta in incarcarea produselor pe platforma eMag Marketplace si pe site-ul propriu, actualizarea stocurilor si preturilor produselor si actualizarea feed-urilor partenerilor nostri.

Descrierea companiei

Compania a fost infiintata la inceputul anului 2018 si si-a inceput activitatea propriu-zisa in luna februarie, atunci s-a achizitionat primul stoc de marfa si a inceput munca la site-ul www.juliakids.ro, intitial pe acesta erau undeva la 1000 de produse, ulterior s-au incheiat mai multe contracte cu producatori din Romania (ex: Colibri, Pifou, Mic-Pitic), am inceput colaborari cu distribuitori ai unor producatori internationali, cum ar fi Aquilla, distribuitorul GoKi in Romania, in acest moment avem o gama variata de jucarii produse de catre GoKi, am inceput sa colaboram cu edituri precum Gama si Litera, in acest moment am semnat un contract si cu cei de la Nemira, am contactat Nike si asteptam sa semnam un contract cu distributiorul lor, FF Group. Desi activitatea a inceput cu doar 1000 de produse in acest moment pe site sunt aproximativ 5000 de produse si numarul este in crestere de la o zi la alta.
Suntem prezenti pe eMag si cel.ro.

Expirat
Operator introducere date  -  B. Julia - Lucien SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close