Publicat 10 Iun 2021 | Reactualizat 17 Iun 2021 | Expiră 10 Iul 2021

Operator Instalatie pentru incarcat butelii de N2O

4 posturi

Candidatul ideal

Aveți experiență de lucru în fabrică, unitate de producție sau depozit. Aveți experiență în activități de lucru similare cu încărcarea și descărcarea produselor din camioane, făcând parte dintr-un proces de fabricație într-o fabrică (lucrând cu mașini), preluarea / ambalarea comenzilor. Aveti experienta de lucru in operarea instalatiilor de incarcat butelii cu gaz lichefiat.

Aveți un nivel de bază de engleză și sunteți flexibil în programul dvs. de lucru, fiind deschis să lucrați în schimburi cu o echipă.

Nu este obligatoriu, dar un plus dacă:
1. aveți experiență în întreținerea mașinilor de producție
2. înainte am lucrat cu gaz industrial precum CO2 și butelii de gaz
3. au permis de conducere

-------------------- English

You have ve experience working in factory, production facility or warehouse. You are experienced with work activities similar to loading and unloading of products from trucks, being part of a manufactoring process in a factory (working with machines), order picking/packing. You have work experience in operating liquefied gas cylinder loading installations.


You have a basic level of English and you are flexible in your work schedule, being open to work in shifts with a team.

It's not mandatory, but a plus if:
1. you've experience with maintainance of production machines
2. worked with industrial gas like CO2 and gas cylinders before
3. have a driver license

Descrierea jobului

Faceți parte dintr-o echipă care lucrează în depozit și producție. În fiecare zi umplem buteliile de gaz pentru clienții noștri. Responsabilitățile dvs. includ:
- încărcarea și descărcarea produselor din camioane
- lucrul la linia de asamblare pentru umplerea produselor
- lipirea cilindrilor
- preluarea / ambalarea comenzilor pentru a le pregăti pentru transport

Beneficii:
- Salariu bun între 1.500 € - 2.200 € pe lună
- Locuințe amenajate în Franța. Vă oferim un spațiu de locuit.
- Zile de vacanță plătite
- Transport organizat de acasă la locul de muncă

-------------------- English

You are part of a team that works in the warehouse and production. Every day we refill gas cylinders for our customers. Your responsibilities include:
- loading and unloading of products from trucks
- working on the assembly line to fill products
- stickering of cylinders
- order picking/packing to make them ready for transport

Benefits:
- Good salary between €1.500 - €2.200 per month
- Arranged housing in France. We provide you a living space.
- Paid vacation days
- Arranged transport from your home to the work location

Descrierea companiei

JBIC Logistics este o companie de comerț cu ridicata în creștere rapidă pentru gaze naturale și produse de larg consum. Vindem diferite tipuri de gaze industriale, cum ar fi CO2 în rezervoare, clienților noștri din industria de catering, restaurante și produse alimentare. JBIC Logistics are un depozit și o unitate de producție în regiunea Amiens, Franța. Este o echipă internațională de oameni și oferă salarii și beneficii bune angajaților.

JBIC Logistics vă oferă locuințe comune pentru a locui în Franța și a aranjat transportul de la domiciliu la locul de muncă.

-------------------- English

JBIC Logistics is a fast-growing wholesale company for indsutrial gas and consumer products. We sell different kinds of industrial gasses like CO2 in tanks to our customers in the catering, restaurants and food industry. JBIC Logistics has a warehouse and production facility in the regio of Amiens, France. It's an international team of people and provides good salary and benefits to employees.

JBIC Logistics provides you shared housing for living in France and arranged the transport from your home to the work location.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator Instalatie pentru incarcat butelii de N2O  -  JBIC Logistics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close