Publicat 11 Iul 2019 | Expiră 09 Aug 2019

OPERATOR GIS (perioada determinata)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Educaţie necesară: Medii tehnice /profesionale, calificare de Instalator gaze naturale.
- Experienţă practică necesară: Minim 1 an în domeniul gazelor naturale.
- Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Norme tehnice pentru proiectarea, executarea şi exploatarea reţelelor de distribuţie gaze naturale/electricitate; Alte legi, norme, standarde tehnice din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor.
- Cunoștințe IT: deprinderi utilizate aplicații IT.
- Orientare spre rezultate.
- Inițiativă în rezolvarea problemelor.
- Abilități de comunicare.
- Responsabilitate și acuratețe în executarea sarcinilor.
- Permis de conducere categoria B (recomandabil).
- Disponibilitate de adaptare a programului de lucru la cerintele postului.

* Vă rugăm să atașați la CV fotografia dumneavoastră.
SEA COMPLET SA (“SEA”), cu sediul social în Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja, nr 64-68, Cladirea Multinvest, etaj 3, jud. Mureş, România, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679 - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către SEA.
Pentru detalii suplimentare cu privire prelucrarea datelor cu caracter personal de către SEA vă rugăm accesați: https://seacomplet.ro/index.php/protectia-datelor/ și https://seacomplet.ro/index.php/declaratia-cookie/ .

Descrierea jobului

Activitati principale:
• Participă la campaniile de colectare date geo- cadastrale;
• Documentează datele tehnice (grafic şi scriptic) din teren;
• Efectuează măsuratori în teren;
• Localizează reţeaua de distribuţie;
• Transmite pentru actualizarea sistemului GIS, în vederea punerii la dispoziţia clienţilor, interni şi externi, de date cât mai precise;
• Titularul postului trebuie să preia şi alte sarcini, care decurg fie în mod natural din domeniul său de activitate, fie îi sunt atribuite pe baza cunoştinţelor sau aptitudinilor sale în funcţie de necesităţile firmei;
• Respectarea cerinţelor de securitate şi sănătate în muncă, situaţii de urgenţă şi protecţia mediului.

Descrierea companiei

SEA Complet SA este o companie formată în aprilie 2014, din îmbinarea know-how-ului cu succesul și experiența a doi giganți: E.ON și Adrem Invest.
Principalul obiect de activitate al companiei este de a oferi cele mai bune servicii energetice și de întreținere - revizii și verificări ale instalațiilor interioare de gaz și verificări tehnice periodice.

Expirat
OPERATOR GIS (perioada determinata)  -  SERVICII ENERGETICE PENTRU ACASA-SEA COMPLET S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close