Publicat 11 Iul 2018 | Expiră 11 Aug 2018

Operator freza CNC

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Studii tehnice;
 • Liceu Industrial, scoala profesionala de profil, 10 clase, curs de calificare in munca profil prelucrari prin aschiere, CNC preferabil;
 • Atentie la detalii, indemanare, precizie;
 • Persoana muncitoare, dornica de a invata si de a progresa, atat personal, cat si profesional, dispusa a se califica la locul de munca (Makita asigura calificarea).

Descrierea jobului

 • Cunoasterea notiunilor de prelucrari mecanice, viteze de aschiere, tipuri de scule folosite in procesele de prelucrari prin aschiere;
 • Cunostinte de desen tehnic - capabil/a sa foloseasca desenele de executie in prelucrarea componentelor pentru dispozitivele fabricate in atelierul mecanic - Efectuarea corecta a masuratorilor pentru incadrarea in tolerantele admise;
 • Sa posede cunostinte teoretice si practice despre geometria masinilor CNC si modul de lucru cu masini CNC - cunostinte de programare G-code reprezinta un avantaj;
 • Cunoasterea regulilor de depozitare, manipulare corecta precum si a operatiilor de montare, demontare si intretinere;
 • Respectarea normelor de siguranta si organizare, 5S.
Beneficii - Makita EU, Branesti, Str. I.C. Bratianu, nr.164, Ilfov:Asiguram transportul, in limita statiilor disponibile;
 • Asiguram transportul, in limita statiilor disponibile;
 • Asiguram o masa pe zi, la cantina societatii;
 • Dezvoltare personala si profesionala;
 • Stabilitatea locului de munca si stabilitate financiara pe termen lung.

Descrierea companiei

Makita proiecteaza si produce o gama extinsa de scule electrice care include, in principal, fierastraie circulare si pendulare, rindele, masini de insurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare si slefuitoare.

In anul 2015, corporatia Makita a sarbatorit 100 de ani de la infiintare, perioada in care a devenit cel mai important producator japonez de scule electrice portabile, cu recunoastere internationala.

Makita are fabrici amplasate in Japonia, Brazilia, China, Thailanda, Germania, Marea Britanie si USA, aproximativ doua treimi din productia de scule fiind realizata in afara Japoniei.

Corporatia Makita incepe fabricarea de scule in Romania in martie 2007, preconizand ca aceasta unitate de productie sa devina cea mai importanta din Europa. In Romania, compania are peste 1400 de angajati si produce aproximativ 350.000 de scule electrice portabile pe luna (diverse tipuri de flexuri, drujbe, bormasini, fierastraie, etc).

Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, masini de prelucrarea lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai placuta si confortabila pentru utilizatori.

Va notificam prin accesarea link-ului urmator: http://makitajobs.ro/notificarea-prelucrarii-datelor/ privind modul in care noi, S.C. MAKITA EU va procesam datele personale, în calitate de controlor de date, măsurile și procesele folosite, pentru a asigura o protecție adecvată.

Sediul fabricii Makita:
Blvd. I.C.Bratianu no. 164, 731190, Branesti - Ilfov - ROMANIA

Expirat
Operator freza CNC  -  MAKITA EU SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close