Operator facturare

ROMPRIX EXIM SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Producator de etichete autoadezive angajeaza, pe perioada determinata de 15 luni, pentru sediul sau din Pantelimon, jud Ilfov operator facturare.

Candidatul ideal :
- cunostinte de operare PC (Word, Excel, Internet)
- gandire analitica, seriozitate, capacitate de concentrare, capacitatea de a lucra in echipa, abilitati de comunicare.

Descrierea jobului- emitere facturi, avize si chitante pe baza comenzilor primite de la departamentul de verificare comenzi
- clasarea si arhivarea facturilor si avizelor.
- diverse activitati specifice departamentului facturare.

Descrierea companiei

Cu o experienta de 28 de ani, suntem unul dintre cei mai mari producatori de etichete din Romania. Suntem o tipografie de etichete cu tehnologie flexo si digitala, prima tipografie digitala cu tehnologie HP Indigo pt etichete si ambalaje de pe piata romaneasca, cu 10 ani de practica, avand cea mai mare capacitate de productie din acest domeniu.

Ne desfasuram activitatea in spatiile proprii din Pantelimon (productie, depozite, birouri), Timisoara si Sibiu (depozite, birouri) precum si in punctele de lucru din Arad, Bacau, Brasov, Braila, Constanta, Deva, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Pitesti, Targu Mures. Astfel, din toate aceste locatii acoperim livrarile in toate judetele tarii.

Publicat 27 Iul. 2022 Reactualizat 17 Aug. 2022 Expiră 26 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.