Operator facturare

SC PRODLACTA SA - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 - 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Aptitudini si caracteristici personale cerute:
- Capacitate e concentrare a atentiei;
- Memorie si spirit de observatie;
- Simt practic, ordonat, echilibrat;
- Energie, curaj, dorinta de reusita si rezistenta in fata dificultatilor;
- Receptivitate la nou, corectitudine;
- Organizat, atent, onest, capabil sa lucreze cu termene fixe si stranse;
- Responsabilitate si adaptabilitate in situatii ce necesita atingerea precisa a standardelor stabilite;

Descrierea jobului

Atributii:
- Preluarea comenzilor primite prin fax, e-mail, telefon, EDI si alte mijloace de comunicare de la clientii companiei si introducerea lor in sistem conform programului de preluare comenzi;
- Comunicarea pe tot parcursul programului cu agentii de vanzari/clientii in vederea primirii tuturor comenzilor necesare;

- Introduce zilnic toate comenzile pentru produsele in programul de calculator, respectand lista de sortimente, cantitaile inscrise, lista de preturi aprobata, codurile de intregistrare, rutele de distributie;

- Urmarirea, verificarea si prelucrarea comenzilor transmise pe Palm, e-mail si telefonic pentru clientii retail;

- Introduce si intregistreaza in programul specific de calculator facturile de corectie, discount, perisabilitati, acorduri comerciale;

Oferim:

Salariu motivant
Bonuri de masa
Decont transport

Contract de Munca perioada nedeterminata

Posibilitate dezvoltare

Stabilitate

Training

Descrierea companiei

La ProdLacta suntem într-o continua dezvoltare a îmbunătățirii produselor și ne dorim să producem o gamă largă de produse de calitate înaltă, alături de furnizorii noștri responsabili și profesioniști în ceea ce fac.

Deoarece ne dorim să devenim un simbol al calității, urmăm toate standardele de selecție a materiei prime, a fluxului tehnologic, respectând principiile de igienă și siguranță.

Dacă 118 ani înseamnă mai mult decât o viață de om, gânditi-vă câți oameni și-au lăsat amprenta muncii în ceea ce au făcut din dragoste pentru muncă, tradiție și renume.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “prodlacta.ro” sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate in cadrul societatii Prodlacta. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in societatea Prodlacta .

Societatea a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. Personale. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.

Publicat 29 iun. 2022 Expiră 29 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.