OPERATOR FACTURARE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum arata viitorul/a coleg/a:
- A finalizat minim studii medii economice;
- Are minim 1-2 ani experienta in facturare;
- Cunostine minime de legislatie
- Opereaza in Excel/Word la un nivel mediu (sortare date, calcule simple) si cu o buna viteza de lucru;
- Este o persoana foarte bine organizata, atenta, cu o buna putere de concentrare;
- Fire calma, capacitate de a invata rapid, atentie distributiva si accent la detalii;
- Personalitatea armonioasa si orientata catre lucrul in echipa;
- Caracter moral si simt de raspundere dezvoltat
- Tinuta decenta si un vocabular adaptat interactionarii cu Furnizori/Clienti.

Descrierea jobului

- emite facturi/avize aferente comenzilor primite de la client/colegi;
- tine o buna evidenta a comenzilor, avizelor si a facturilor
- arhiveaza periodic documentele
- activitate de contabilitate primara

De asemenea, venim in intampinarea ta cu urmatoarele beneficii pe care le oferim:

- pachet salarial motivant
- mediu de lucru armonios
- incurajarea permanenta pentru dezvoltarea profesionala.

Descrierea companiei

Înființată încă din anul 1998, compania POLTERGEIST SRL și-a câștigat un statut important în sectorul instalațiilor, fiind recunoscută pentru calitatea produselor sale destinate construcțiilor civile și industriale. Cu o vechime de peste 23 ani, înființată ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral românesc, se situează printre primele societăți din sfera instalațiilor termice si sanitare, fiind certificata ISO 9001 si ISCIR.

Raportul calitate/preț, profesionalismul serviciilor și stocul generos de mărfuri au ajutat compania să devină un lider pe piața instalațiilor în zona de vest a tării cu o rețea de 20 magazine și colaborări și livrări în toată țara.

Seriozitatea companiei, în colaborările cu clienții, a condus la crearea de colaborări bazate pe avantaje multiple:

O gama multiplă de produse, care însumează peste 60.000 de articole. Stocuri actualizate la zi, pentru a pune la dispoziția clienților întreaga gama de produse care asigura buna funcționare a unei instalații termice sau de climatizare la prețul care îti convine.

Un colectiv format din oameni specializați, gata să execute cerințele clienților. Distribuirea produselor și furnizarea lor într-un interval de timp scurt. Serviciile unui compartiment de service autorizat. Garanție minim 2 ani la toata gama de produse.

Pagina de internet www.euro-instal.ro care asigură accesul la informații, comenzi și vizualizarea ofertelor promoționale.

Prețuri accesibile și produse de calitate superioară. Legături permanente cu clienții interesați de produsele existente în stoc, s-au creat și datorită profesionalismului de care echipa EuroInstal a dat dovadă de-a lungul timpului. Societatea se bucură de recunoașterea calității serviciilor atât din partea clienților mulțumiți, cât și din partea altor firme din acest sector, firme concurente.

Compania POLTERGEIST SRL asigură adițional clienților consultantă gratuită, asistență tehnică si servicii de garanție. Prin colaborarea cu firma POLTERGEIST SRL mulți clienți economisesc timp prețios prin achiziționarea produselor dintr-o singură locație, nefiind nevoie de o altă deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

Compania POLTERGEIST SRL este o societate complexă cu un număr mare de clienți, care oferă pe lângă serviciul ireproșabil de achiziții de produse, și consultantă specializată, fiind astfel un partener de afaceri ideal și competitiv.

Publicat 12 nov. 2021 Reactualizat 12 dec. 2021 Expiră 12 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.