Operator Facturare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti ceea ce cautam daca ai o atitudine pozitiva, daca esti tolerant si sociabil si, mai ales, daca stii sa respecti atat munca ta, cat si pe a celorlalti! Exista, evident, si cateva cunostinte pe care trebuie sa le ai si care iti vor fi de ajutor pe parcursul activitatii:

Esti organizat/a, dispui de atentie distributiva si, in general, esti atent/a la detalii
Gandesti constructiv si nu te pierzi in amanunte
Poti si iti place sa lucrezi in echipa
Comunici cu usurinta si ai abilitati de planificare
Esti serios/oasa
Ai cunostinte MS office
Cunosti un program dе facturare
Cunosti operațiuni și tehnici contabile

Descrierea jobului

Munca de birou nu este neaparat o activitate usoara, asadar mizam pe rabdarea ta si pe puterea de a te adapta! Timp de 8 ore pe zi vei imparti acelasi spatiu cu o parte dintre colegi. Iar jobul tau presupune sa:
  • inregistrezi fаcturile furnizorilor
  • ai grija sa emiti fаcturi si chitantе (unde еstе cаzul) cаtre clienti
  • urmaresti facturile restante
  • te ocupi de еmiterеa AWB-urilor si urmaresti livrarea coletelor
  • contactezi clientii in legatura cu expedierea produselor catre acestia
  • asiguri asistenta clientilor in relatia cu departamentul de vanzari
  • asiguri asistenta clientilor in relatia cu firmele de curierat, pentru solutionarea rapida si eficienta a eventualelor neplaceri
  • completezi si transmiti borderourile lunare
Avantaje:
Respectam munca ta, asa ca oferta salariala este direct proportionala cu abilitatile si implicarea ta!
Program: Luni - Vineri, 9:30 - 18:00, pauza de masa!
Zilele declarate sarbatori legale, libere!
Telefon
Posibilitate de promovare
Acces la un program de dezvoltare personala si profesionala!
Carte de munca
Mediu de munca placut, colectiv tanar si dornic de afirmare! Firma este in continua crestere!
Mic dejun zilnic inclus, pregatit de un bucatar!
Masaj de relaxare saptamanal!

Descrierea companiei

ACN Piese Utilaje SRL este o companie cu capital privat infiintata in 2014 si are ca scop furnizarea de piese de schimb si consumabile de calitate, pentru utilaje de constructii si agricole, la un pret cat mai bun si un termen de livrare cat mai scurt.
Stocul de piese de schimb disponibile permanent a crescut constant, mare parte din profitul companiei fiind reinvestit in achizitionarea de produse uzuale precum garnituri de chiuloasa, pompe de alimentare si de apa, pivoti si capete de bara, etc.
Cele mai importante segmente de piese din stoc sunt:
Garnituri de chiuloasa pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Yanmar, Iveco Pompe de alimentare pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Iveco, Liebherr JCB: Capete de bara, pivoti, rulmenti si simeringuri, bucse si bolturi, pompe de apa, alimentare si ulei, garnituri de chiuloasa si seturi motor, distribuitoare, electrovale si pompe hidraulice, patine de brat telescopic si calare, curele, filtre, elemente de caroserie si iluminat. Carraro: Capete de bara, pivoti, bucse pivoti, bucse planetara, simeringuri planetara, rulmenti si simeringuri butuc, pinioane, coroane, planetare, senzori, ulei Carraro. Bobcat: Pompe de apa si alimentare, curele de transmisie, de ventilator si alternator, senzori si electrovalve, elemente de caroserie si iluminat Komatsu: Pompe de apa si alimentare, garnituri de chiuloasa, segmenti si pistoane, termostate, patine telescopare brat, bucse si bolturi, etc. Bobine oprire motor pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Iveco.
Incepand cu anul 2016 ACN Piese Utilaje poate oferi servicii de reparatie si mentenanta a utilajelor in orice locatie din Romania prin parteneriate dezvoltate cu service-uri locale si mecanici independenti.
Printre marcile de utilaje deservite cu succes se numara:
JCB Komatsu Caterpillar Volvo Case New Holland Bobcat Fermec Terex Liebherr Manitou John Deere Deutz Fahr Claas Massey Ferguson
Printre marcile de motoare la care se livreaza piese de schimb si se ofera service se pot mentiona urmatoarele:
Perkins Deutz Cummins Kubota Yanmar Hatz Iveco
O ramura foarte importanta in dezvoltarea ACN Piese Utilaje SRL o constituie piesele componente ale elementelor de transmisie a cuplului de putere de la motor la roti. Prin parteneriate solide construite cu furnizori externi compania poate oferi piese de schimb pentru marci precum:
Carraro Dana Spicer Clark Hurth ZF ITL
ACN Piese Utilaje SRL continua cresterea datorita numarului tot mai mare de clienti multumiti printre care se numara atat firme mici care detin un singur utilaj cat si firme mari cu parcuri de zeci si sute de utilaje implicate in marile proiecte de infrastructura din tara.
ACN Piese Utilaje SRL investeste in oameni, angajatii fiind trimisi la cursuri de specializare pentru ca acestia sa formeze echipa cea mai bine pregatita din domeniu, fiind capabila sa rezolve atat problemele legate de mecanica cat si cele de logistica, asigurand astfel livrarea de piese rapid si corect.
Publicat 25 oct. 2021 Reactualizat 22 nov. 2021 Expiră 24 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos