Publicat 27 Aug 2021 | Reactualizat 20 Sep 2021 | Expiră 26 Sep 2021

Operator facturare si comenzi

2 posturi

Candidatul ideal

Dacă eşti în căutarea unui job activ, într-un mediu de lucru tânăr, dacă ai cunoştinte de contabilitate primară, eşti o persoană organizată şi observi fiecare detaliu, vrem să te cunoaştem!
Căutăm un coleg pentru a ajuta cu pregătirea, verificarea şi asigurarea contabilităţii documentelor fiscale, precum facturi, avize, stocuri, retururi.


Descrierea jobului

Responsabilităţi:
- întocmeşte documente fiscale relevante (ex. facturi, avize, stocuri, bonuri de consum, documente de retur);
- se ocupă de importul de comenzi din platformele comune cu partenerii noştri;
- înregistrează / exportă documente în platformele comune cu partenerii noştri;
- întocmeşte documentele pentru transport marfă şi urmăreşte tot fluxul documentelor de livrare;
- oferă suport în realizarea activităţilor din cadrul departamentului ;
- comunică cu magazinele clienţilor pentru trimiterea de facturi /facturi de retur / procese verbale sau alte documente;
- întocmeşte diverse situaţii şi oferte în excel, în funcţie de solicitările primite.

Bеneficii:
- Pachet salarial motivant;
- Bonuri de masă;
- Posibilitate de DEZVOLTARE profesională.

Descrierea companiei

BILKA reprezinta o companie 100% romaneasca specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri.

Fiind specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale, BILKA a acoperit in 14 ani de activitate, peste 337.000 de case, inregistrand vânzări record an de an. În 2019, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România au fost marca BILKA.

Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Echipa se mărește continuu, iar. acoperisurile BILKA sunt tot mai cunoscute pe piețele externe.

BILKA rămâne cea mai mare fabrica de sisteme pe acoperișuri din Estul Europei. Continuăm strategia de creștere prin investiții continue pe toate palierele de business. Asigurăm gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schițelor şi proiectelor transmise de client, asistență la alegerea celui mai potrivit model de acoperiş sau tablă cutată, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor şi a anumitor modificări necesare.

De la 7 angajați, cȃt avea echipa BILKA ȋn 2007, cȃnd compania a fost ȋnființată, s-a ajuns ȋn prezent la peste 500 de angajați, şi nu ne vom opri aici. Perseverența, competența şi dedicarea fiecărui angajat au dus compania BILKA pe primul loc ȋn topul producătorilor romȃni de acoperișuri. Unul dintre cele mai importante obiective este acela de a avea o echipă unită și bine pregătită, pentru a putea face față cu profesionalism cerințelor clienților noștri.

Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre, puteti aplica la unul dintre joburile noastre disponibile.

Toate aplicațiile primite vor fi analizate și tratate cu confidențialitate. Dacă profilul dumneavoastră este cel potrivit pentru unul dintre procesele de recrutare aflate în derulare, veți fi contactat pentru un interviu. Celelalte aplicații vor fi păstrate în baza de date, pentru viitoare oportunități.

Operator facturare si comenzi  -  Bilka Steel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close