de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Sep 2007 | Reactualizat 03 Oct 2007 | Expiră 05 Oct 2007

Operator DTP

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta minim 4 ani in domeniu
Buna cunoastere a programelor: Corel, Pachetul Adobe, Freehand, Quark.
Experienta lucrului in tipografie constituie un avantaj.
Bune abilitati de organizare, lucru in echipa.
Punctualitate, respectarea termenelor.

Descrierea jobului

Derularea si coordonarea tuturor activitatilor de DTP, (Prepress si Tipar) din cadrul Departamentului DTP aferente proiectelor si comenzilor specifice.

Lucru in cadrul unei echipe tinere
SUPER salariu

Descrierea companiei

Tipografia NEI CO GRUP S.A. este una dintre cele mai importante companii de pe piata romaneasca care ofera clientilor sai , intr-un pachet integrat, o gama completa de servicii pentru realizarea materialelor promotionale tiparite in sistem plan.
Experienta noastra de 14 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor nostri ne-a pozitionat pe piata de referinta in topul ierarhiei , ca o companie dinamica si profesionista.
Clientii fideli ai Tipografiei NEICO si volumul lucrarilor tiparite sunt intr-o evolutie ascendenta de la un an la altul.

VIZIUNE

Sa oferim clientului rezultate valoroase prin produse de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect, confidentialitate .

Tehnologia de ultima generatie , impletita cu priceperea si competenta unei echipe creative si dinamice, acopera in permanenta comunicarea cu clientii nostri prin know-how si solutii complete, inovative adaptate oricarei nevoi a acestora.

MISIUNE

In afacerea noastra valoarea inseamna construirea si respectarea unor relatii bazate pe incredere, etica, integritate si transparenta.
Valoare inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri in care orientarea noastra catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Respectam principiile afacerii si suntem orientati catre solutii care adauga valoare pentru clientii nostri , echipa si proprietari.

Perseverenti si permanent adaptati la cerintele pietei, ne imbunatatim performanta si valoarea , lucrand pentru client si pentru noi in fiecare zi 24 de ore.

Expirat
Operator DTP  -  SC NEI CO GRUP SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close