check_circle

Job verificat

|Publicat 10 Aug 2018 | Reactualizat 09 Sep 2018 | Expiră 10 Sep 2018

Operator depozit

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii finalizate
Ești o persoana energică, cu simț practic și atenție distributivă
Ești îndemânatic și ai rezistență la efort fizic susținut
Îți place să lucrezi în echipă
Cunoștințe minime de prelucrare electronică a datelor cu scanner
Experiența anterioară într-un post similar reprezintă un avantaj
Atestat ISCIR de stivuitorist e tot un avantaj

Descrierea jobului

Ce ai de făcut la noi:

Asiguri descărcarea și încărcarea mărfurilor.
Verifici și recepționezi mărfurile pe baza documentelor de livrare.
Repartizezi și ordonezi mărfurile în spațiile special alocate.
Colectezi mărfurile repartizate pentru livrare și le așezi în cutii.
Menții ordinea și curățenia în spațiul de lucru.
Participi la inventarierea mărfurilor din gestiune.

Beneficiile tale

Nivelul de salarizare variază în funcție de nivelul de experiență
Ore suplimentare plătite
Bonusuri de activitate în funcție de rezultate
Pachet beneficii: Tichete de masă + decont de transport + priă de vacanță + asigurare medicală de sănătate + discount la achizițiile de produse din companie
Participare la traininguri interne
Acces la workshopuri și evenimente culturale
Atmosferă placută, într-o echipă pasionată și entuziastă

Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 18 ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 22 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.)

Expirat
Operator depozit  -  Cărturești